pcz_07 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Idę myć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wymienione klocki hamulcowe przód. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Założone sprężyny Eibach Pro Kit -30, amortyzatory Kayaba gazowe, 2x tylne tarcze z łożyskami + klocki i wszelkiego rodzaju dopieszczanie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Megi dostała głośniki na tył. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) umyta i zatankowana, jutro do krakowa to się ją przegoni na a4 :) Wstyd Strasznie, ale to strasznie mi jest wstyd, bo w nic nie znaczącej otchłani internetu, napisałem kraków z małej litery, przepraszam jeszcze raz, nie wiem czy będę jeszcze po tym wszystkim w stanie się podnieść psychicznie, ciesze się, że Ty z tego powodu poczułeś się "mondżejszy" Edytowane 21 Marca 2014 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raymund59 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 No może nie dziś, ale przez ostatnie 2 tygodnie: - wymieniona pompka spryskiwaczy + 2 zaworki zwrotne /manuale pomogły bardzo/ efekt - super !, - naprawone ramię wycieraczki prawej /wymiana łożysk/ wg manuali - efekt - powalający, - wymiana opon na letnie + zakup 2 nowe - efekt - jakbym nowe buty miał :) :) :) :) , - wymiana uszkodzonego /po zimie, lub ze zużycia/ sprzęgiełka klimy + wymiana gazu + wymiana oleju w pompie + odgrzybianie + ozonowanie + wymiana filtra p.pyłk. Na razie wystarczy ;) . Ale przyjemność - jak z nowego autka :-) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Założony nowy kapsel na felgę :) umyta,odkurzona ,zatankowana ,wywoskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Felgi przygotowane: Jako zabezpieczenie Sonax PNS albo FK1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Udało mi się zniwelować trzeszczenie - myślałem, że to tylni boczek, ale dzięki forum :) dowiedziałem się żeby przesmarować rygle w drzwiach i totalna cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 zmieniłem koła na letnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Aluminioki założone na lato, zaraz na bezdotyk i dodatkowo oklejona karteczkami "sprzedam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Megi dostała nowe dywaniki welurowe ze znaczkiem Megane :( , zatankowana do pełna, umyta, wysprzątana w środku Edytowane 29 Marca 2014 przez mateuszchm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Dzięki uprzejmości kol. Prezes-a, sceniol ma nową naklejkę tym razem na przedniej szybie.... Oby nie była przydatna....... Edytowane 26 Marca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Wymieniłem czujnik temperatury silnika.Wskazówka temperatury na zimnym silniku wskazywała od razu połowę skali ,teraz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Czarny dostał: nową odmę, sprężyny tył, sworznie oraz tulejki wahaczy :) teraz jest git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi