damian_opole Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Megi jak co 10kkm dostała nowy olej Elf 5W40,filtr paliwa,powietrza,dolany płyn do spryskiwaczy,umyta,odkurzona oraz zalana do 1/2 baku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu71 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Rozrząd komplet. Pompa wody. Olej silnik, skrzynia. Filtr olej, powietrze. Tył zaciski tłoczki oczyszczone + nowe klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Podjazd do garażu z płyt meba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wymieniono sworzeń wahacza:) i paliwko na full za 5.19 zł:) Pozostał do wymiany drążek stabilizatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodge66 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wymienione: pozostałe 3 cewki na Beru, wszystkie świece na NGK, kompletny rozrząd z pompą wody i KZFR, pasek wielorowkowy + rolka napinacza, zalany nowy płyn chłodniczy, olej skrzyni biegów a także wymienione poduszki silnika... uff :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Umyta, odkurzona, zatankowana do pełna, zaprowadzona do garażu na cały weekend Edytowane 3 Lipca 2014 przez sekal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 wczoraj: zakończyłem projekt stelaża do przewozu rowerów. Wersja finalna z wprowadzonymi poprawkami. Całość obfocona i zwymiarowana, łącznie z zestawieniem poszczególnych elementów i kosztorysem do ewentualnego przygotowania manuala. Po drobnych korektach wymiarów mocowań, będzie zapewne i do starszych scenioli pasował. Do III może także ale nie znam tego auta i sposobu mocowań foteli tylnych. Pomimo że całość wykonana ze stalowych profil, to waży tylko 7 kg co widać na fotce. (słowacki produkt na 3 rowery wykonany z alu. za 150 euro waży niecałe 2 kg mniej) http://www.walteron.pl/pl/specyfikacja-techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodge66 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Założony zaworek zwrotny oraz mgłowe dysze spryskiwaczy od Kangoo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 wymieniłem moduł szyb w drzwiach pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Megan2 jest po przelutowaniu przekaźników od szyb i skręceniu wszystkich bebechów do kupy i jak na razie wszystko działa tak jak powinno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 zakupiłem mniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 SUUUUUUPER gdzie kupiłeś??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) W UK ,był na aukcji . tu cos podobnego : http://www.ebay.de/itm/Renaulr-Scenic-Modellauto-/201114999957?pt=Spielzeugautos&hash=item2ed3635c95 http://www.ebay.de/itm/Universal-Hobbies-1-43-Renault-Scenic-2003-Chrome-plate-/261468220130?pt=Diecast_Vehicles&hash=item3ce0b86ae2 Edytowane 5 Lipca 2014 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hello Co prawda to nie moja Megane, ale Grande Punto narzeczonej, jednak poświęciłem się jak należy. Użyłem valvoline tectyl bodysafe i tectyl ml. W sumie łatwa robota, bo wystarczyło umyć spód i pomalować. Rdzy w ogóle tam nie było. Najgorsze są ślady po łapach podnośnika warsztatowego. To cholerstwo wyrywa oryginalną warstwę konserwacji. Megane jest następna w kolejce do konserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja robiłem to samo na razie nie w scenicu/ale jest następny/tylko w yaris.Użyłem środków Noxudol robota jak piszesz super tylko to cholerstwo na podwoziu coś schnie i schnie już 3 tydzień i wciąż mokre.Jestem ciekaw kiedy Twój spód wyschnie na środkach valvoline?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi