Maks79 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Z doświadczenia mogę powiedzieć, że za dwa, trzy dni będzie suche. A jednak się pomyliłem ... po tygodniu nadal brudzi paluchy i jest lepkie. Edytowane 21 Lipca 2014 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamik Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wymieniłem prawą wewnętrzną osłonę półosi. Godzinną pracy i 80pln w suchym, bo tyle chcieli w serwisie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maolat Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej, dzis na pierwsz ogien filtr kabinowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafoooo Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wymiana żarówki i nowe gniazdo zapalniczki dla młodego z tyłu, do ładowania psp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Megi po wymianie drążka kierowniczego, końcówki kierowniczej i ustawieniu zbieżności + mycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Spaliła się jedna żarówka światła mijania,więc wymieniłem komplet na Osram Night Breaker i pozycyjną Led białą również spaloną na nową:) Dodano: 15 lip 2014 - 19:43 Megi dostała nową przekładnie kierowniczą.To już trzecia w tym samochodzie;) Już mi nikt nie powie,że coś mi stuka przy kręceniu kierownicą;) Edytowane 15 Lipca 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Megi została umyta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Umyta, "ożywiłem" trochę czarność plastików na zewnątrz auta, zatankowana 40l PB98, podklejona uszczelka taśmą co by ustąpiły skrzypienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Nareszcie zamontowałem dokładkę od Laguny, aby było galant, po ucięciu końcówek, dosztukowałem zaokrąglenia. Edytowane 17 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Umyty, odkurzony i nawoskowany, Stoi sobie teraz w odmalowanym garażu i czeka na jutrzejszy wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Moje dwa sceniki wyglinkowane ,nawoskowane odkurzone i po wymianie żarówek na osram H7 night breaker unlimited +110% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) danielek110 w tym nowym scenicu masz taką jakby siatkę między bagażnikiem a pasażerami. Skąd wziąć takie coś czy to miałeś od nowości auta czy tez to jest kratka jak w samochodzie na firmę metalowa. Pakuję się na wczasy i przydałoby się coś takiego, aby pod sam sufit się załadować. Edytowane 20 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Znajdziesz na znanym portalu aukcyjnym ;) Wpisałem na czapę i wyskoczyło mi to ogłoszenie Sam kupowałem u tego jegomościa 3 lata temu taką siatkę. Sprawdź najpierw czy masz górne punkty mocowania. Jeżeli się zdecydujesz to nastaw się na trochę szarpania i wkurzenia bo z doświadczenia wiem że nie instaluje się tego zbyt łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 W czarnym wymieniono zamek klapy bagażnika i łożysko prawy tył. Jeszcze tylko zatankować i w poniedziałek na wczasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 danielek110 w tym nowym scenicu masz taką jakby siatkę między bagażnikiem a pasażerami. Skąd wziąć takie coś czy to miałeś od nowości auta czy tez to jest kratka jak w samochodzie na firmę metalowa. Pakuję się na wczasy i przydałoby się coś takiego, aby pod sam sufit się załadować. Witam.Jeżeli chodzi o tą siatkę jest to oryginalna siatka zabezpieczająca wykonana jest z materiału o 2 prętów montaż i demontaż banalnie prosty można ja montować za kierowcą jak i też za 2 rzędem foteli. Siatka ta jest zamontowana od nowości. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi