Maks79 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Zagazowana :) Wróciła radość tankowania do pełna za stówke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pojedź do Niemiec tam jest "radość" tankowania do pełna za 70;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver86 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 próbowałem wrzucić nowe radio niestety jeszcze dzisiaj się nie udało...ale jak już się uda to Renia będzie zadowolona nie mniej niż ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Megi zatankowana do pełna,umyta i sprawdzona na kompie,nie powinno być niespodzianek w podróży;)Rowery zapakowane i zabezpieczone.W nocy wyjazd z dziewczyną na "wakacje" nad nasze piękne morze,niestety tylko do niedzieli.Oby tylko nie padało:) Edytowane 3 Września 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 W czarnej wymienione tarcze/klocki przód, sworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam. Właśnie odebrałem auto od mechanika: nowe amortyzatory 4szt, łożyska i poduszki amorków, łączniki stabilizatora, w trakcie roboty okazało się że przekładnia kierownicza nie nadaje się nawet do regeneracji więc zmuszony byłem kupić "nową" regenerowaną. za wszystko 2480 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Przesiadłem się ze Skody octavii z 2012r na renault clio III z 2010r :) I dziś przepaliła się lampka od otwarcia drzwi na liczniku w clio:/ Edytowane 7 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Megi odstawiona do firmy specjalizującej się w Car Audio,dostanie subwoofer,wzmacniacz oraz zostaną wygłuszone drzwi przednie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zatankowana za 5,19zł/l PB95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManOfSteel Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Umyta, odkurzona, no i zatankowana za 5.17 zł/l ON!! Po przejechaniu w trzy dni prawie 4 tyś km, przyda jej się odpoczynek!! Ale przy tak ładnej pogodzie jak tu nie wykorzystać otwartego dachu i nie pojeździć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dziś odebrałem Megankę z salonu, który wymienił mi zderzak tylny, nakładkę itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Megi zatankowana na BP po 5.21zl, a kilka dni wczesniej 5.38zl ;oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zatankowana paliwem BP za 5.19l oraz odkurzona i umyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zalana 95tką. 40literków, niech pije :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluer Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 niewytrzymałem i dobrałem się do zbiorniczka spryskiwaczy przednich... okazało się, że kabelek się tylko poluzował i moja megi znowu leje na szybę jak należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi