beatzpro Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Drodzy koledzy/koleżanki... dziś zamontowałem do mojego auta cztery nowe głośniki(dwa pioneer-y z tyłu zostały,gdyż nie mam im nic do zarzucenia)...w drzwi przednie 2xblaupunkt 50w i 2 tweetery na podszybie ( fabryczne,ale od SAABa) w połączeniu z odtwarzaczem SONY XPLOD robią świetną robotę... dawno nie czułem takiej głębi dźwięku. PS.Zabieg ten miał na celu uzyskanie wysokiej jakości dźwięku a nie robienie pseudo audio tuningu i szpanowanie na rejonie :P PS2 Miałem do czynienia z fabrycznym nagłośnieniem w takim modelu jak mój z fabrycznym radiem...i uwierzcie mi,że fabryczne nie umywa się jeśli chodzi o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Megi odebrana w środę tydzień temu z firmy Car Audio;) Dostała nowy wzmacniacz Crunch GTX 2400 oraz subwoofer JBL MS-12SD4. Planowałem wsadzić gorszy sprzęt jakiegoś Magnata sub i wzmak + wyciszenie. Sprzedawca jednak przekonał mnie do innego kroku. Wsadzić lepszy sprzęt,torchę dopłacić i na razie zrezygnować z wygłuszenia drzwi,bałem się efektu końcowego,ale obiecał mi,że będzie wszystko ok! Zaufałem mu i zrobiliśmy tak jak mówił. Przy Vol 50 trzęsie się cała buda,ale wiadomo,że nie będę jeździł z taką głośnością,więc wszystko ok;)Na Vol 20-30 przy mocnym bassie lekko klapa bagażnika trzeszczy,drzwi cicho;) Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki na ten sprzęt;);) Edytowane 16 Września 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Serwis i... po roku czasu dalej nie wiedzą ja zaktualizować oprogramowanie radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Dziś w drodze na planowana przejażdżkę rowerową do Kuźni Raciborskiej, w Rudach zauważyłem na parkingu przy drodze, stragan, a właściwie przenośny "polowy warsztat" zajmujący się naprawa i legalizacją gaśnic. Skorzystałem z okazji i dałem legalizować swoją ze sceniola drugiego, która już była po terminie.. Została rozebrana, sprawdzona sypkość proszku i stan naboju gazowego, po czym wszystko zostało poskładane i naklejona legalizacja na kolejny rok za 10 zł. Pierwszy raz się spotkałem z taka działalnością przy drodze, do tej pory w podobnej cenie musiałem gaśnicę zostawić w warsztacie i odebrać dopiero w następny dzień. Brawa dla przedsiębiorczego młodzieńca, który wyszedł z usługą bliżej mobilnego klienta. Edytowane 18 Września 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Zmeiniłem Gałkę na nową:) Jest zdjęcie w Nasze użytkownicy i ich auta. Dodałem w download poradnik wymiany w wersji beta;) Jednak usunęli ten poradnik w download, pewnie im nie podobało:) Kolego Airbites przecież jest tam i nikt go nie usuwał. Aston76 Edytowane 20 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Kupiony Scenic to i wyczyszczony i oczywiście zatankowany do pełna :D Można sie bujać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Odkurzyłem, wyczyściłem, umyłem, nawoskowałem. Świeci się jak ... Edit: jak co tydzień(oprócz woskowania) ;) . Edytowane 23 Września 2014 przez marbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 zrobiony komplet hamulców przód i tył tarcze + klocki bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wymienione łączniki stabilizatora na nowe wzmocnione. Dodano: 23 wrz 2014 - 23:32 Wymienione łączniki stabilizatora na nowe wzmocnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smack_daddy Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja się przyznaje bez bicia, że regularnie molestuję moją Megankę woskiem raz w miesiącu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dzisiaj Grandziol wrócił z ASO i jest po wymianie płynów ustrojowych oraz poduszki silnika koło rozrządu. Wszystko naprawione jak należy. Teraz idę go troszkę posmyrać szczotką i zafunduję mu jakuzzi z karchera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakat3 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 wymienione końcówki drążków, sworznie, gumy drążka reakcyjnego oraz ustawiona zbieżność. aż miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Zatankowany pod klapkę 4,99 za litr ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Silnik potraktowany płukanką do silnika (Valvoline Engine flush), wymieniony olej i filtr oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Megi umyta i odkurzona;) Zalana za darmo tzn za 100zł, ale na zakupach w Realu znalazłem stówkę, więc pół baku mam za friko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi