wronka94 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) tankowana dzisiaj PB95 na Shellu na Ursynowie w Warszawie za 4.99 :) można ? można. Edytowane 25 Października 2014 przez wronka94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wymienione wycieraczki na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie dziś lecz wczoraj Megi została umyta i wypolerowana i ma już zimowe kozaczki :) wnętrze też zostało odkurzone i przetarte i wypachnione vanilovo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 10 dni po wymaganej dacie pojechałem ze sceniolem drugim na przegląd do SKP. Zaliczony śpiewająco i z marszu, bez jakichkolwiek "picowań". Oczywiście już odczytano przebieg a ten wynosi; 142795km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dawno mnie nie było na forum bo robota tu i tam, ale dziś jestem wkurzony. Dosyć, że dzisiaj trzeba było wydać kasę na ubezpieczenia to...po południu okazało się, że nie mogę otworzyć tylnej klapy. Dobrze że klapa ma uchylną szybę, ale mała pociecha. Teraz siedze i szukam jak to otworzyć i co się tam stało...... Jeszcze wczoraj działało bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Umyta i odkurzona oraz zakonserwowane uszczelki drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Megi dostała dzisiaj opony zimowe;) Przy okazji wyszło, że do wymiany są tylne tarcze i klocki hamulcowe i tylny lewy zacisk hamulcowy, więc czeka mnie trochę wydatków i muszę to zrobić w tym roku, bo na początku stycznia mam przegląd. Nakleiłem naklejkę z forum i niestety efekt taki jaki się spodziewałem i trochę mojej w tym winy, że nie pomyślałem żeby zamówić biały napis... Chyba zamówię jeszcze raz drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wymienione dwie cewki - padły w trasie z pracy do domu - 320zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dołożone w końcu przekaźniki do świateł mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 EEee...w phI nie miał przekaźniki świateł? Bo co wiem że Megane II mają przekaźniki świateł mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mają i co z tego. Ale kostki się topią od obciążenie. A cewka przekaźnika bierze ok. 0,5A przy porównaniu z żarówką 5A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To zrób fotkę i opisz jak zrobiłeś...:) Światła mocniej świecą po montowaniu przekaźniku?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Airbites już "dawno" to zamieściłem na forum. A światła świecą tak samo jak przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 umyta i nawoskowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Świeżo po zakupie (Scenic II Conquest 1.9) wymiana rozrządu i oleju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi