Gość juniorksg Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 - wymieniony filtr kabinowy - zmiana całego oświetlenia wnętrza (podsufitka, drzwi, bagażnik, schowek) na ledowe (białe zimne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja dzisiaj wykorzystałem ładną pogodę i wymyłem megi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dotleniłem górskim powietrzem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Naprawiłem włącznik klapy bo wczoraj mi się zacięła ;D Wystarczyło podgiąć blaszkę oraz naprawiłem chwytak do otwierania maski - wypadł z wlotu powietrza, tzn tak go kupiłem, a myślałem, że będę musiał zrobić jakiś patent z drutem heheh ;) A wieczorem odwożę do mechanika, megi dostanie nowy rozrząd ;) Byłbym zapomniał. Wymieniłem ramki tablicy rejestracyjnej! Edytowane 15 Lutego 2015 przez Michnikov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Wymieniona żaróweczka na klapie do oświetlenia tablicy rejestracyjnej. O dziwo, w moim aucie są tam bez cokołowe W5W Dodatkowo dziś podjechałem pod dystrybutor i sceniol został zalany pod klapkę przez obecnego, czasowego użytkownika. Znowu na tydzień powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubinex09 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Niestety, nie udało mi się nic pożytecznego zrobić z powodu stłuczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven4u Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam. Dziś w mej Megi wymieniłem filtr powietrza aby jej się lepiej oddychało. Na sobote zostawiłem sobie kabinowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Umyłem sceniola, bo już trudno było kolor rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Zatankowana i mój szok na stacji, bo od ostatniego tankowania benzyna zdrożała u mnie o 30 groszy na litrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Umyta Megane i Laguna. Obie wywoskowane. Obie dodatkowo umyte i nawoskowne skóry tapicerki. Generalnie siłownia mi nie potrzebna po całym dniu mechania rękami :) Ale aż miło spojrzeć przez szyby ;) Edytowane 21 Lutego 2015 przez msek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven4u Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak mówił tak zrobił. Meganka dostała nowy filtr kabinowy. Przy okazji wolnego sobotniego czasu rozebrałem rączki w przednich drzwiach celem renowacji (lakierowania). Rączki są już oczyszczone z ohydnej wyglądającej gumy. Dla kolegów którzy będą coś podobnego robić: warto oczyścić je za pomocą rozpuszczalnika chlorokauczukowego. Guma dość dobrze schodzi z rączek. Troszeczke cierpliwości i.... oczywiście piwko dla "lepszej" pracy. Zrobione... Teraz tylko do lakiernika, profesjonalnie polakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juniorksg Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jakaś konkretna nazwa tego rozpuszczalnika? Rączki mam w tragicznym stanie i też muszę się za nie zabrać :) Daj jakieś foto po lakierowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wyciszone lewe drzwi. Po każdym zamknięciu miałem objaw dzwoniacych drzwi. Podałem matę + silikon i wreszcie drzwi zamykają się z gracją a nie jak obora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven4u Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Jakaś konkretna nazwa tego rozpuszczalnika? Fotki rączek dodam w przyszłym tyg. jak odbiore od malowania. A rozpuszczalnik taki: Edytowane 22 Lutego 2015 przez Seven4u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Autko wystawione na wiosenne słoneczko ,po zimie z garażu.Niech się też ogrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi