aston76 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Umyta i odkurzona. I będzie trzeba zaprawkę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziś szybka wizyta u mechanika w celu naprawienia zerwanego wczoraj kabelka z sondy lambda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Akumulator sobie ładuję-słaby już nieco był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wymieniona żarówka stop/pozycja (na zapas, na takie okazje) z tyłu, na szybko. Będzie trzeba jutro kupić 2 nowe i wymienić obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wymienione tarcze i klocki z tyłu (Bosch i ATE Ceramic) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wymienione obie żarówki na nowe stop/pozycja. Przy okazji urwałem zatrzaski od zaślepki. Będzie trzeba kupić "nową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Gotowa instalacja do wideorejestratora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Przetarłem palcem brudną kamerkę w Lagunie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mam ten endoskop, kilka razy się już przydał, ma też kilka drobnych mankamentów, jak zresztą wszystkie tutaj. Nie ma możliwości zmiany kierunku obiektywu jak już jest w miejscu niedostępnym. Do tego by trzeba takiego jak maja w gastro albo kolonoskopii. :D ale to nie o tym temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kupiłem oryginalny tłumik do mojej megi bo mnie już remus irytuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesti Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Zaszalałem, kompletne mycie, odkurzanie, plakowanie, nabłyszczanie opon. Zbiornik do pełna, nowa końcówka wydechu, przyciemnienie tylnych szyb, wymiana tarcz i klocków przód oraz poduchy pod silnikiem :) Megi przygotowana na wiosne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Megi umyta, odkurzona i zalana 1/2 baku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 W końcu przeczyszczona przepustnica, bo autko sobie gasło po ruszeniu i wciśnięciu sprzęgła co jakiś czas (raz, dwa razy w miesiącu). Ostatnie czyszczenie przepustnicy było ponad 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Ścigałem się trochę z VW scirocco i jego mina bezcenna:) 2.0 180 KM równo rozpędziliśmy do setki, skoro z katalogów 2.0 to 7s. do setki...hm... Edytowane 7 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ... jak tak to się doprosić nie można było - po informacji, że auto będzie jej: "taka ładna pogoda... posprzątam sobie auto" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi