Seven4u Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Meganka umyta,odkurzona. Rączki po malowaniu założone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Czarna zatankowana pod klapkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Umyłem podwozie. Mam nadzieję, że śnieg już nie wróci tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 nakarmiłem go pod korek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie tylko dla swojego sceniola ale wszystkich zainteresowanych i dla potomnych, popełniłem 2 kolejne manuale w poradach w dziale download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 dopiero mam czas się pochwalić..zamontowany spoiler :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Sól z dróg już zmyta ,pogoda ładna ,wyjechałem po zimie rozruszać auto ,100km autostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dziś zakończyłem montaż voltomierzy w licznikach scenioli, moim i RaVa. Tu cały opis, z fotkami i szczegółami: http://megane.com.pl/topic/61602-scenic-ii-2-woltomierz-w-liczniku-pomiar-napiecia/page__view__findpost__p__424819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martta Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Odstawiona do warsztatu niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Megan 1: nówka rozrząd roczna pompa zaczęła cieknąć a pompa Dolz'a... Megan 2: prócz zregenerowanego komputera dostał wszystkie nowe poduszki silnika i przegląd klimy z wymianą filtra Vectra: własnoręcznie zregenerowaną sprężarkę klimy, uszczelki pod chłodnice oleju i osłony przegubów przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wymienione tarcza sprzęgła, docisk i sworznie wahaczy. Zalane 3/4 baku. Samochód oddany żonce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnikov Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Wymieniony tłumik końcowy na oryginalny ;) Edytowane 17 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wymieniłem jedną z 4 diod LED, w zewnętrznych klamkach do podświetlania wnęk. A dokładnie lewy tył Ot sobie przestała świecić kilka dni temu, pomimo zasilanie jej napięciem 1,5V. A że w niedzielę wybieram się na zlot do Żor, to musi to być sprawne. Jutro generalne czyszczenie, mycie i polerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wymieniony rozrząd, KZFR, zestaw filtrów i olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Wymienione tylne amortyzatory i klocki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi