gojgien Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Mnie ta nazwa najbardziej się kojarzy ze złocistym napojem produkcji Duńskiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Możliwe, że zbieżność nie jest przypadkowa i mieleccy marketingowcy byli nią zauroczeni :D http://tuborgbatteries.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Bo to chińska firma i dlatego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Polska z Mielca, jako jedyni w Polsce produkują pastę ołowiową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Czarna i zielona umyte, nawoskowane i wysprzatane w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Założyłem oryginalne spryskiwacze reflektorów do mojej Megany I PH I. Mega sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Czarna zalana do pełna, zapakowana i czeka na podróż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wczoraj zająłem się czyszczeniem mojego sceniola drugiego w środku, odkurzanie odświeżenie tapicerki, plastików i "skórzanych" boczków na drzwiach. A dziś, dokładne mycie z zewnątrz i we wszystkich zakamarkach przy zawiasach drzwi, klap i pod nadkolami. Ostatnio był myty gdzieś w połowie maja..... Na koniec, po wyschnięciu i wstępnym przetarciu, sceniol znowu został potraktowany z zewnątrz silikonem w sprayu. Tym razem jak poprzednio w marcu plastiki karoseria i szyby i dodatkowo alusy, które w marcu jeszcze w garażu na ścianie wisiały.. Kolejna taka akcja silikonowania zaplanowana przed zimą, za kolejne 4 miesiące. Niestety z powodu pogody musiałem z autem jak partyzant uciekać do cienia, dlatego początkowe fotki bliżej kącika wypoczynkowego. Dopiero po skończeniu polerki reszta fotek z przed garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 uzupełniłem olej bo brać zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Wymienione mikrowyłączniki klamek z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przekroczyłem 200000km przebiegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juniorksg Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) cięcie To w Polsce już go nie sprzedasz ;) Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 26 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) cięcie Skręci i sprzeda... ...żartuję :P Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 26 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Swoją poprzednią Megane 1ph2 sprzedałem z przebiegiem 280kkm i klienci byli bardzo pozytywnie zaskoczenie jej stanem wizualnym i technicznym. Także można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Przetarłem ponownie karoserię i szyby po ostatnim silikonowaniu (5 minut to zajęło) i schowałem do garażu w idealnie lśniącym stanie, jak zaraz po polerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi