andrzej27r Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 zakupiłem elektryczne mechanizmy do szyb na tył ,parę drobiazgów z wersji initiale 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zalany pod korek - 190zł nie moje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Odnalazłem auto na parkingu, co po nocnych opadach nie było proste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zmieniłem spryskiwacze z przodu, zacząłem montaż kabli do wzmacniacza :) Wczoraj zacząłem, dziś skończyłem. Audio sobie gra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 zatankowałem, wymieniłem pióra wycieraczek, wyważyłem przednie koła (cos biło na kierownicy - odważnik odpadł na jednym z nich), uzupełniem oświetlenie wnętrza, wymieniłem zewnętrzne gumy stabilizatorów - coś jeszcze lekko stuka i sądzę, że to wewnętrzne, lub któryś sworzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel492 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wymieniłem amory z tyłu, poprawiłem wyświetlacz radia bo mi opadł na dół wymieniłem żaróweczki w zegarze bo się poprzepalały i to na tyle,czekam na ocieplenie bo w garażu troszkę zimno no i dalej kosmetyczne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Odśnieżyłem i zabrałem na cieplutki parking ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Odśnieżyłem, wytrzepałem gumowe dywaniki z lodu i śniegu, umyłem szyby od środka, wymyłem i nałożyłem wosk na koło zapasowe - było używane i brudne wsadzone do kufra.. :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Umyłem na myjni, i wstawiłem do garażu żeby nie zamarzło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 wymieniłem przednią H7 :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jaśniepan został odkopany z zaspy, wprowadzony do garażu żebi mi jutro d*pa nie odmarzła rano. Poza tym sprawdzony bagnetem olej, dolany płyn do spryskiwacza. Jutro mimo przewidywanego mrozu zamierzam zdjąć bagażnik z dachu (utrudnia odśnieżanie), zatem oprócz mrozu opadów śniegu w Warszawie nie należy się spodziewać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Umyłem.Po wjechaniu do Wiednia mialem najbrudniejsze autko..całe białe od soli,w nadkolach i pod progami tony zamarzniętego błota pośniegowego.Normalnie byłem zjawiskiem nie z tego świata :) Tutaj suchutko,zero śniegu...normalnie inny świat. Nie paliłem dzisiaj w autku w ramach programu walki z nalogiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bagażnik z dachu zdjęty, mimo tej prowokacji śnieg wściekle pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zdjęcia z wczorajszej akcji - odśnieżanie, sprzątanie bagażnika, wytrzepywanie wycieraczek gumowych, mycie szyb od wew. + suszenie dywanika pod zapasówką ... Troche mi się zapomnialo no i jest tylko 1 fota... :roll: Po nocy była cała zasypana i w lodzie, ale sie troche rozgrzała na postoju przez 10 minut.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Odśnieżona po czerech dniach stania i doprowadzona do mechaniora w celu usunięcia przecieku z układu chłodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi