mister Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam, ile jest poduszek w Megane z 2003 roku i gdzie dokładnie się one znajdują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 W wersji Luxe Dynamique 3D - 8szt. przód - 2 kurtyny- 2 boczne - 2 w siedzaniu - 2 (zapobiegaja wyjechaniu pod pasami - tylko w wersji 3D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No maks 8 ale minimum 4. Poduszki sa: -kierownica -deksa rozdzielcza przed pasazerem okolo 15 cm nad schowkiem -siedzenia po bokach od strony drzwi -cala podsufitka nad drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A możliwe żeby było 6? Bo więcej nie mogę się doliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jeśli jest to Megan II to w standarcie już w najniższej wersji wyposażenia było 6 poduszek: 2 przednie, 2 w siedzeniach i kurtyny. Być może, że to się odnosi tylko do Grandtoura, bo nie interesowałem się wersjami 3D i 5D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tutaj specyfikacja: http://img169.imageshack.us/my.php?image=meg2maebr0.jpg już w PACK 3D było 8szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Właśnie sam się zastanawiałem ile jest w Grandtour. W swoim autku znalazłem znaczki AirBagów (oprócz oczywiście przednich kierowcy i pasażera) w oparciach przednich foteli i na połączeniu słupka za tylnym siedzeniem z dachem (kurtyna) więc wychodziłoby że 6 szt, chyba że kurtyna ta sięga aż do przedniej szyby i liczona jest podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 W 2004 roku w 3D w packu byly tylko 4 poduszki w standardzie. A w kombi 6. Nie wiem kiedy w Pack bylo 8 poduszek??. Czyzby na wejscie meganki byla taka oferta?? Z boku jest data 03/10/02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Nie wiem kiedy w Pack bylo 8 poduszek??. skan jest z katalogu z 2003 roku i taka wtedy była specyfikacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Bardzo to dziwne bo zadko kiedy widze meganke z 8 poduszkami. No ale jezeli wtedy tak bylo to sie klucic nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 gipsiarz, co to znaczy "widzsz Megankę z 8 poduchami" - jak je oglądasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wyjaśnię komuś jak nie zrozumiał mnie. rzadko kiedy widze [shadow=red:59ad634273]Meganke[/shadow:59ad634273] która [shadow=red:59ad634273]ma[/shadow:59ad634273] 8 poduszek A po drugie jak sie tak juz czepiasz to są tez Meganki po wypadku!!!! w których widać ile poduszek było w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi159 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 W megane 2 kombi jest sześć poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Zapomnieliście dopisać iż są też tylne poduszki pasażera np. W kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Nie ma żadnych tylnych poduszek, jest: kierowcy (1x), pasażera (1x), fotele przednie (2x) i kurtyny (2x). Niektórzy traktują kurtyny jako dwie poduszki (P + T), ale to lekka nadinterpretacja :) konwil PS: Teraz widzę, że to wszystko już napisano. Napisano i przez 7 lat nic się nie zmieniło w MII :) Edytowane 31 Lipca 2014 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi