Radi245 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 mam pytanie odnośnie przednich błotników w megane coupe czy one są z plastiku ?? i są pokrywane jakąś folią ostatnio naderwał mi się centymetr jakieś bardzo cieniutkiej folii i się zastanawiam czy one są z plastiku bo są bardzo miękkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 blacha Panie, cienka blacha. Może klar Ci odszedł? W Scenicu phII były plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi245 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 no nie wiem właśnie najpierw podeszłą mi woda pod to a następnie odeszło to i nie wiem jak to naprawić ma ktoś jakiś pomysł żeby to tak zrobić żeby śladu nie było ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 hmm, trudno powiedzieć nie widząc o czym się pisze Najpewniej będzie jak podjedziesz do pierwszego lepszego lakiernika i zapytasz co on poradzi. Zrobienie tego nie powinno to kosztować wiele, a domowym sposobem raczej tego nie poprawisz, żeby było ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi245 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ok dzięki za pomoc pojadę dziś zapytać się lakiernika jak i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 przednich młotników Co to takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi245 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 hehe literówka ;P zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AxA_ Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 klar pod wpływem wody nie odchodzi on jedynie może sie łuszczyć ale bez wody po teraźniejszych wachaniach temp. jeżeli oczywiście błotnik był już robiony mogła szpachlówka odejśc jeśli miałeś jakąś małe pęknięcie lub ryse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi