kbarann Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ciekaw jestem skąd te 133 KM w tym aucie (chip ??) http://www.motoallegro.pl/item585919135_re...dio_jedyny.html prezentuje się ciekawie z tym areograf, szkoda że tapicerki chłopak nie zrobił byłoby jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 chip na pewno, ale i też pewnie masa innych rzeczy. Tu masz podobny przypadek z meganecoupe: http://meganecoupe.pl/index.php?option=com...5&Itemid=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 kbarann, część opisu aukcji: "Wszystko pięknie ładnie, ale co z mocą? Został odcięty EGR, wymieniona wnętrzności turbiny na większe, zmodyfikowano zarządzanie podsićnieniem a następnie samochód zawędrował to profesjonalnej firmy Autotronica, gdzie zmodyfikowana mapy komputera przez co zyskałem na mocy. Wynik .. ponad 33 KM i 80 Nm!" Prezes kiedyś wrzucił zdjęcie tego sprzętu u nas na forum. Nie chcę źle wróżyć, ale chyba się ożenił z Meganką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 meganecoupe02, faktycznie czytałem to z dwa razy i jakoś mi umkneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Stała swego czasu u mnie pod pracą meganecoupe02, a dokładniej TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 swoją drogą ciekawe co za maniak ją kupi,wógole jeżeli ktoś się chętny znajdzie za takie pieniądze. a dokładnie pare dni temu oceniałem ją na PJ. osobiście w życiu bym takiej kasy nie położył,wolałbym zwykła kupić i zrobić po swojemu albo kupić tą niebieską z chromami-była taka kiedyś omawiana na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi