Maniek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Pytanko moje - możecie mi polecić jakiś tłumik sportowy do Megane II w rozsądnej cenie?:> Trudności są z montażem? Może ma ktoś właśnie taki zainstalowany? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi podesłał photo :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ten http://www.malon.pl/ miałem i testowałem, kup raczej cichy (mnie zapytali czy ma być głośniejszy czy cichszy) bo one i tak są głośne. Wykonanie bardzo dobre za te pieniądze (z tym że ja miałem rabaty). Aby było ładnie i w cicho proponuje u nich kupić same końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A problem jest z założeniem końcówki? Bo słyszałem różne wersje - jedni mówią, że tylko wystarczy nałożyć na standardowy tłumik, inni mówią, że trzeba zderzak delikatnie podciąć :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Takie zakładane fifki na końcówke to trącą wiejskim tjuningiem. Trzeba fachowo założyć tzn odciąć starą - przyspawać nową do ścianki. Zderzak jak trzeba przyciąć to trzeba a końcówki wystawić po 5-6 cm i będzie miodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja mam u siebie koncowke. Zakladalem to musieli mi dospawac jeszcze kawalek rury, bo tlumik konczyl sie za daleko od zderzaka. Do tego gosc dospawal mi jeszcze jeden hak coby nie bylo luzno i jeszcze jedna guma zalozyl, chyba od Fiata CC. Wyglada to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 średnio to wygląda... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 To jest rozwiazanie tymczasowe, chce kupic tlumik. Najbardziej satysfakcjonowalaby mnie gola puszka bez koncowki (zebym sobie mogl sam dobrac) ale za to z regulacja glosnosci, ewentualnie jakis wzglednie cichy tlumik (zeby nie meczyl ucha na trasie). Spotkal sie ktos z Was z czyms takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no kombi to mało sportowe nadwozie jest, jak dla mnie to ta końcówka za duża jest, ale to tylko moje zdanie Easy, kup tłumik dedykowany go megane kombi bo tylko taki ładnie będzie wyglądał bez rzeźby z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wlasnie ogladalem strone ultera. nie ma dedykowanych do kombi, ale sa do classica, myslisz ze bedzie pasowal, moim zdaniem powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 płytę podłogową mają taką samą, trzeba tylko zmierzyć długość tylnego zwisu w sedanie i kombi, jak jest zbliżona to powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wlasnie mierzac "na oko" wyglada ze to samo mniej wiecej. Wyslalem zapytanie o cene, bo na stronie nie ma. A wlasnie Krzychu chyba mowil, ze ulter zaproponowal znizki dla forumowiczow. Cos wiecej wiadomo o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jakby były zniżki to może i ja bym jakiś tłumior łyknął :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jak wprowadze do konca swoj plan w zycie. Tzn. tlumik, + (a raczej minus) sprezyny -30mm, felgi 16' i dokladka z przodu od laguny razem z listwami, relingami i klamkami malowanymi na czarny polmat, to jeszcze zobaczycie ze kombi tem moze wygladac zadziornie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi