Prezes Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja swoje nabyłem TUTAJ bo byłem akurat przejazdem. Nie wiem czy nie wysyłają też pocztą :D Zerknij, poczytaj, pooglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ViValdi Jak już kupie sobie nowe to wtedy mozemy zrobic deal :D Pozdr OKI, mi pasi ;-) czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Mnie jak zwinęli jakiś rok temu, odszedłem na 5 min od auta, to kupiłem takie zwykłe w markecie za 20 zł. Jak na razie nikt się nimi nie interesuje, a bez kołpaków auto wyglądało dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom11 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Witam!Chciałbym się dołączyć do rozmowy o kołpakach.Też zamierzam kupić cztery kołpaki do Scenica i mam pytanie: rozmiar opon to : 185/70/14.Czyli mam szukać kołpaków o rozmiarze 14,tak?A może 15 też będą pasować? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Czyli mam szukać kołpaków o rozmiarze 14,tak? tak. Kołpak musisz kupić taki jak średnica felgi. U Ciebie jest to 14 cali. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi