mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, tak jak w temacie, przedstawiajcie zdjęcia swoich meganech na waszych aluskach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jest już taki temat o felgach... nie dubluj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zrozum temat. Temat o felgach jest, ale gdzie w nim masz prezentacje felg? A tutaj niech każdy zaprezentuje zdjęcie swojej meganki na felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Prezentacje są w temacie meganka i jej wdzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 po 1 zly dzial a po 2 juz jest temat o felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dział jak najbardziej odpowiedni... wolne pogadanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 mi tam nie przeszkadza. Może być. ale już bałagan się zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Prezentacje są w temacie meganka i jej wdzianka. I tu się mylisz. Jako autor tego tematu poświęciłem go zwłaszcza MOJEJ megance. zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Potrzebne to jest bo w wielu tematach mozna rozne zdjecia zobaczyc a nie ma tego w jednym. Ja jestem za autorem tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja bym raczej był za tym coby nie dawać takiej ilości fotek - chyba, że znajdziesz sobie inny serwer a tu tylko linki do niego. Mister zmienisz śrubkę to też będziesz fotki dawał :) ;-) Najpierw nasze auta, teraz felgi, potem co jeszcze :) Wiecie z ilu części składają się nasze auta :) :) Rozumiem, że chcecie się chwalić swoimi autkami i wszystkim co z nimi związane, ale za moment forum będzie tyle ważyło, że za ciężko będzie dla serwera. Krzysiek się konkretnie wypowie jak się pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Oj panowie, panowie... przecież zdjęcia i tak będą na serwerze innym, tutaj tylko wstawiać linki do fotek. Kolejna sprawa, forum po to jest by z niego korzystać, a nie po to by go oszczędzać bo dla serwera ciężko. "Mister zmienisz śrubkę to też będziesz fotki dawał". Jak będzie potrzeba to dam :) Nie no żartuję, ale przecież alu to podstawa, a jak zdjęcia damy to będzie łatwiej komuś po przejrzeniu tematu wybrać odpowiedni felunek do swojego auta. Tak więc zamiast pisać i obciążać serwer :) wstawiać fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Po wypowiedzi Prezesa musze mu dac pelna racje. Po przemysleniu strony technicznej musze sie opowiedziec na nie. Wiekszy serwer bedzie ciezko znalezc a jak sie znajdzie bedzie trzeba placic, a na to forum chyba nie stac ;-) Wiem jak wyglada sprawa serwera, bo dlugo mialem problem znalezc odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 mister, wyluzuj !! Nie przesadzasz z tymi tematami ? Jest to powielanie tematow, ktore na forum juz sa. Jest to kolejny temat, w ktorym prosisz o wrzucanie fotek. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi