Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 miikolajj, Czemu nie podjedziesz z tym numerkiem do dowolnego ASO i się nie podpytasz. Niestety w dolnośląskim nie napotkałem na miejscowość Giełda to nie wskażę najbliższego ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miikolajj Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie cytujemy w całości posta, pod którym bezpośrednio odpowiadamy. ;);) Nie zrozumiałem przy rejestracji Tabelki "z kąd" (na innym forum było to o miejscu nabycia auta) i wpisałem:) Hmmm oczywiscie głogów i już to zminiam:) aaa;) dzwoniłem i do ASO i do Renualt Polska takj jak napisałem w poście;) niestety "nie da rady" chyba, że odpłatnie:) miikolajj, regulamin forum się kłania ;) Nazwy miejscowości zaczynamy wielką literą. Wybaczcie nieścisłośći;);) Ale prosiłem o pomoc a nie o wytykanie niedociągnięć ;) pomoże ktoś w związku z zapytaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 miikolajj, to nie jest wytykanie niedociągnięć, tylko wytykanie olewania regulaminu. Gdyby był przestrzegany to by problemu nie było. Koniec OffTopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 miikolajj, zastukaj na PW.Mam znajomego w Renault Głogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 miikolajj, Masz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi