snoszmen87 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Mam takie pytanie. Ostatnio mój mechanik zaniepokoił mnie w pewnej kwestii. A mianowicie jeśli siedzi się w autku i zamkniemy kluczykiem drzwi, to nie powinno się ono zapalić. Cóż nie powinno, ale moje zapala i śmiga do przodu. Co jest grane? Czy miał ktoś kiedyś taki problem? Czy to oznacza niedaleką śmierć immobilajzera? Oby nie Acha moje autko megane 99r. 1.4 RT pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Sprawdze u jeszcze siebie ale jak dobrze pamietam to tez tak moge odpalic. Przy zamknieciu auta z pilota, jedyne to jest zablokowane to otwieranie centralnego przyciskiem wewnetrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 immo blokuje się dopiero po ok. minucie po zamknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi