Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jakie przedmioty znaleźliście w swoich, używanych autkach?

macv6

Rekomendowane odpowiedzi

W Volvo 440 znalazłem pod prawym fotelem szminkę damską (używaną i niemiłosiernie zakurzoną już) w odcieniu brązowawym ( :mrgreen: jest taki ;) ), poza tym na tylnej półce leżała zapalniczka (jednorazówka, ale podziała jeszcze przez miesiąc). I jeszcze pod tylną kanapą leżał klucz płaskooczkowy 13.

W Jaśniepanu zastałem odmrażacz do szyb (w schowku w bagażniku) oraz krzyzyk zawieszony na lusterku (tak sprytnie zawieszony że go zauważyłem dopiero po miesiącu jak popatrzyłem na samochód przez okno w pracy <ok>).

W Honkerze kupionym z PKP niegdyś pomarańczową koszmarnie brudną kamizelkę ostrzegawczą z logo PKP na plecach oraz flagę NATO ;)

Co prawda było to przy zakupie mojego pierwszego w zyciu autka (Golf 3) ale pod kołem zapasowym były męskie kąpielówki i damskie stringi :roll:

PS

Standardowych rzeczy jak bilon czy płyty CD szkoda wymieniać <ok>

W obecnej Megance:

- sok Kubuś. Nieotwierany. Wypiłem i żyję <ok>

- kilka bateryjek różnego typu (paluszki, R20)

- akumulator do jakiejś starej nokii

- ze dwa długopisy

- cały plik wizytówek

- jakiś taki piszczyk zakładany na ucho, żeby nie usnąć podczas jazdy.

To wszystko jest nic. Mój kolega znalazł w swoim samochodzie, podpaskę. Na szczęście nieużytą :mrgreen:

W Scenicu:

- maszynkę do obcinania paznokci (pod tunelem środkowym)

- klika Eurocentów

W Coupe:

- żetony do jakiegoś lunaparku,

- ulotki z opery

- czapkę z daszkiem

- uzupełnione karteczki z serwisu - co i kiedy było wymieniane walało się pod tylną kanapą

- UWAGA: w intercoolerze takie same karteczki jak wyżej, ktoś chyba wrzucił na złość właścicielowi :shock:

- brudu w środku co niemiara ;-)

- jakieś 2 niemieckie monety

- 30cm uciętego kabla RCA w tylnym lewym boczku

- 40cm kabla prądowego nie podłączonego do niczego pod fotelem pasażera

- najlepsze: :shock: kabel prądowy podłączony do + w aku i kończący się w prawym boczku niezaizolowany ! ! ! jak to auto się mi nie spaliło to do dzisiaj nie wiem :shock:

Brelok renault, wzór taki jak na poduszsce kierowcy ( scenic IphII ) a był pod deską rozdzielczą. Wpadł w szparę między szybę a deskę coś błyszczało i ......... musiałem wyciągnąć, całe szczęście że dało radę drucikiem bez rozbierania samochodu.

U szwagra znalazłem pod fotelem telefon komórkowy, szwagrowski mówił że telefon dzwonił ale myślał że jego i co brał się do odbierania a tu nic, nawet dzowonił do operatora że ma głuche połączenia, opierdzielił panienkę w BOK-u i połączenia ustały, potem okazało się że akumulator w telefonie padł. <ok>