oak Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 jak w temacie wykres z hamowni 1,5 dci - 86 KM / 63KW bardzo interesuje mnie taki wykresik ew ktos moze w necie wie gdzie cos takiego znalezc ?? bede b.wdzieczny Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 rewelacja dzioekuje a mozna prosic jeszcze dla wersji 105 ps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 kataryniarz, a ze swoją nie byłeś może na hamowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zastanawiam się nad wizytą w hamowni, ale seria w zupełności mi wystarcza Może jutro po przeglądzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ale seria w zupełności mi wystarcza właśnie tą serię bym z chęcią na wykresie zobaczył [ Dodano: 2009-04-29, 14:48 ] może ktoś się może pochwalić wykresem z 1.9 dCi 130 KM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 wykres z hamowni 1,5 dci - 86 KM / 63KW wykres z pracy silnika, nie z publikacji i pobożnych życzeń producenta. Na czerwono fabryka, niebieski po przeróbce. myślę, że w temacie o tuningu dci jeszcze coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Też się wybieram na hamownie zobaczyć ile rumaków uciekło mi spod maski przez te kilka lat i tutaj mam do Was pytanie. Przy jakich warunkach atmosferycznych najlepiej sprawdzać moc silnika tak aby pomiar był rzetelny i obiektywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 temperatura? Może ktoś wie w jakiej jest optymalnie. ciśnienie- 1000hPa bo jest to pełna równowaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A gdzie można znaleźć wykres do 1,9 dCi 120 Km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi