marzie Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Klimatyzacja była sprawdzana i uzupełniany był czynnik ok.20 maja mam pytanie, czy jak gość uzupełniał czynnik mógł nie uzupełnić oleju ,dodam że kilma popracowała dopiero kilka dni ponieważ wcześniej prawdopodobnie był spalony bezpiecznik od wentylatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek1 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Cięcie a kasowales błąd w kompie? sprobuj wykasowac u mnie pomoglo ,podobno czasmai komp wariuje Szybko o regulaminie się zapomniało - proszę douczyć się o zasadach cytowania i pisania postów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No i po problemie!! :D Przyczyną blokady sprężarki było przeładowanie czynnikiem chłodzącym :evil:. Nie wiem co za kretn tak doładował wcześniej. Pomogło podłączenie do Clipa i wykasowanie błędu (zatarta sprężarka) Klima ruszyła i chłodzi że aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nippy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A u mnie była źle zamontowana wtyczka przy kompresorze i dlatego raz stykała, a raz nie. Mechanior pogmerał, coś tam zagiął, podgiął, wygiął i klima hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ta wtyczka to chyba jakiś standard Renault. Z serwisu już kilkanaście sztuk wyjechało z tym problemem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzie Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam potrzebuje adres do serwisu klimy który wymieni sprężarke ( po zatarciu ) za rozsądne pieniądze w okolicach Warszawy lub dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 lub dalej. Siechnice ul. Opolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzie Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Okolice Wrocławia ostatecznie mogły by być mamy w planach wyjazd sobotnio niedzielny w tamte okolice, może jakiś numer telefonu do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 071 3115826 W soboty robią ale czy w niedzielę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzie Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzięki za numer telefonu , dzwoniłem do nich konkretna rozmowa tylko koszt naprawy troszkę duży... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi