paatrys Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jak w temacie!!! Mam już dośc wymieniania perzetwornic i mysle o zmianie na normale oswietlenie. Ma ktos pojecie z czym to się wiąże?? Bo z tego co wiem nie wystarczy zmiana lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Myślę, że zawsze możesz się dogadać z kimś z forum, kto ma normalne lampy, podjechać do mechanika/elektryka, i wymienić systemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paatrys Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 moze to bylo by rozwiazanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Myślę, że zawsze możesz się dogadać z kimś z forum, kto ma normalne lampy, podjechać do mechanika/elektryka, i wymienić systemy:) Mam już dośc wymieniania perzetwornic Szczerość to podstawa, ale to stwierdzenie bynajmniej nie zachęca do takiej zamiany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi