Lukas.s Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam! Nie wiem dlaczego, ale wiadomości które są wysyłane do grup na forum moja poczta gmail rozpoznaje jako spam :-? Wszystkie inne przechodzą bez problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Niewiem, czy przypadkiem nie leca z konta nobody, jesli tak to bedzie sie tak dzialo, sprawdz kto jest nadawca tego emaila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 U mnie też wszystkie powiadomienia z forum przychodziły na gmail ,jako spam. Odznaczyłem i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 najlepsze jest to że sam do siebie wysłałem także wiadomość i też poszła do spamu ,ale stworzyłem już odpowiedni filtr przepuszczający wiadomości z megane.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 stworzyłem już odpowiedni filtr przepuszczający wiadomości z megane.com.pl To niestety nie załatwia sprawy kompleksowo a jedynie w pojedynczych przypadkach. Powiadomienia masowe dla danej grupy wędrują na pocztę użytkowników i także mogą trafiać do spamu. Najeżało by znaleźć sposób by tak nie było, niestety ja jestem cienki w te klocki. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zmieniłem sposób wysyłania maili z poziomu forum. Dajcie znać, czy coś się zmieniło w kwestii kierowania mailingu do spamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 U mnie już jest OK ;) Edit: 20.06.2010 Problem spamu powrócił. Wczoraj wysłałem info do grupy o imprezie w Poznaniu i wiadomość na mojej poczcie znalazła się w spamie. Nie wiem czy ma to związek z moją pocztą czy znowu coś na forum nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Lukas.s, to filtr Twojej poczty. Każdy kto ma problem z mailami z forum musi dodać dodać domenę megane.com.pl do listy zaufanych nadawców lub adres [email protected] w swoim filtrze antyspamowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi