Kaliomekki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam , chciałem sie spytać czy istnieje w krakowie lub okolicach jakiś dobry w miare polecenia warsztat zajmujący sie montowaniem car audio. Chodzi mi głownie o wymiane głośników, dodanie do tyłu głośników jakiś wzmacniacz i zmiana radia wraz z interfejsem..Jeżeli tak to w jakich granicach cenowych była by taka usługa, domyślam sie że chodzi tutaj o wybór jakości głośników i radia ale też samą robocizne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kaliomekki, zapraszam do mnie, może będę mógł pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Podaj prosze na pv jakieś namiary, adres itp..:] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POCKI Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 szczerze kolego to byś sam powymieniał głośniki itp bo w tym nic trudnego nie jest. podłączenia wzmacniacza itp. a byś na pewno zaoszczędził sporo kasy. z miała chęcią pomogę Ci podłączyć to i wybrać sprzęt za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi