sergiu83 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A czy są w kolorze niebieskim te 3528?? link nie działa?czytałem ze ktoś mial taki kolor ale zmienił ja Jak możesz i chcesz, to puść info na gg, co bym nie zapomniał po powrocie do domciu. Być może jeszcze są niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 sergiu83 info poszło na gg, ale mi chodziło o linka na allegro, bo kurde ja w takich sklepach sie juz przejechalem, gdzie towar nigdy do mnie nie doszedł :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 :shock: imposible, TME to poważna firma, to nie jest sklep z siedzibą w dużym pokoju M2 na 4'tym piętrze bloku. Sam u nich kupuje- ale to już w ramach konta firmowego. Z resztą już nie raz widziałem jak na allegro ludki sprzedawali 3x drożej to, co sami kupili w TME- nawet zdjęcia te same wstawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 sergiu83 będziesz miał 14 szt tych diód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 slawekhip, nawet nie wiem czy mam w ogóle, poczekaj, daj skończyć pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk100 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A ja mam pytanko odnośnie nawiewów. Po wymianie oświetlenia i złożeniu wszystkiego okazało się że pokrętło od regulacji temperatury po przekręceniu na pozycję maksymalnej lub minimalnej temperatury odbija tak jak by o dwa ząbki. Linki wydaje mi się, że są podłączone prawidłowo. Jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Chłopaki mam taki sam problem jak luk100 da się z tym coś zrobić?? Bo co przekrece żeby dmuchało na kratki z przodu to pokretło odbija prawie do połowy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Nie wiem jak u Was, u mnie też się to działo i to zanim rozkręciłem podświetlenie, na maksymalnym ciepłym odbija mi o 2 ząbki z powrotem, lecz jak sie zrobi cieplej (lub jak jest ciepło) to można włączyć na maksa, chociaż specjalnej różnicy temperatury nie ma Więc nie przejmował bym się tym, jednak sądzę, że to jakiś plastik, skoro działa pod wpływem temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk100 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Różnicy w temperaturze faktycznie nie ma, lecz jest to strasznie irytujące :-| Czy nikt z forumowiczów nie umie nam pomóc? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No to i ja się pochwale, sorki za jakość, ale tylko miałem telefon pod ręką Zdjęcia tego nie oddają, bo aparat z komórki, ale są pięknie białe Komputer ma też białe podświetlenie, nad wskazówkami jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czytając ten wątek mam rozumieć, że ph1 ma diody walcowe T5/R5 w zegarach tak? i jeszcze jakbym mógł spytać ile ich jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Poczytaj ten temat [HOW TO] zmiana podświetlenia zegarów - MI bo w PH1 sama zmiana żarówek nic nie da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no tak ale kupiłem białe tarcze z kolorem podświetlania białym i chciałbym mieć taki sam kolor mniej wiecej jaki jest fabrycznie a w fabrycznych zegarach jest ta podkładka któa nadaje ten kolor tak o ile dobrze rozumuję więc jak osiągnąć taki kolor jak w fabrycznych zegarach? muszę wymień na żarówki o kolorze pomarańczowym? tylko jakie to mają być i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Pisz w temacie z PH1, bo tu chyba zaglądają bardziej ludzie z PH2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jako, że jestem elektronicznym troglodytą potrzebuje pomocy :) Przepaliły mi się żarówki do podświetlania nawiewów wiem już jak je odkręcić zostaje problem które diody kupić na miejsce standardowych żarówek? http://allegro.pl/zarowka-led-r5-t5-w2w-dioda-smd-3chip-zam-1-2w-2w-i1784789625.html http://allegro.pl/zegary-dioda-led-t5-r5-w2x4-6d-w1-2w-w2w-w-a-r-t-o-i1779158433.html http://allegro.pl/zarowka-r5-w2w-led-z-cokolem-zegary-pokretla-i1758888358.html Aukcje oczywiście poglądowe :P Wydaje mi się, że te 3cie ale nie jestem na 100% pewny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi