jan999 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mam pytanie, czy Megane III posiada chłodzony schowek? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji :-( Chyba wszystkie współczesne kompakty mają tą funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 tak jest chlodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan999 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 To moze przy okazji zapytam... bo sam nie specjalnie zwracalem na to uwage... ktory schowek to ten chlodzony? Ten przed pasazerem z przodu ? Jak tak to to chlodzenie jest jako takie... zalezne od temperatury nawiewu czy jakos tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 W książce instrukcji jest napisane, że schowek jest chłodzony, niestety w rzeczywistości nie jest bynajmniej ja przeszukałem cały schowek i nie ma w nim żadnych dysz wentylacyjnych, a i wyjęte z niego rzeczy po jeździe z włączoną klimą nie różnią się temperaturą od tej we wnętrzu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wlasne tak mi sie wydaje... temp schowka = temp wnetrza. Raczej nie klimatyzowany, a wentylowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja jak otwieram schowek to czuje wyraznie, ze jest tam chlodniej, a jezdze zawsze z nawiewem na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porys Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam! Nie stwierdzam funkcji chlodzeniea w tym schowku. Może na prawdziwe upały trzeba poczekać? ;-) Wtedy zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Panowie, chłodzenie schowka odbywa się nawiewen z klimatyzacji. To nie jest lodówka. ;-) W MII w schowku jest nawiew, który można zamknąć/otworzyć przekręcając gałką. Myślę, że w III powinno być jakieś miejsce nawiewu, czyt. dziura ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 przeszukałem cały schowek i nie ma w nim żadnych dysz wentylacyjnychbardzo dziwne,w megi2 już był nawiew do schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feliks Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie zauważyłem żeby chłodził. Nie ma też otworów wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appaloosa Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 W grand scenicu II w schowku pasażera jest nawiew który dmucha z temperaturą klimatyzacji, z ciekawości włożę tam termometr i zobaczę jak się ma temperatura w schowku do temperatury w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 W scenicu I ph II jest schowek z regulowanym otworem nawiewu i uwierzcie, że na prawdę chłodzi :) Trochę dziwi mnie fakt braku takiego schowka w M III :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 W Megi III nie znajdziemy w schowku otworu nawiewu z klimatyzacji. Przynajmniej u mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Chłodzony to on jest, ale powyżej 10km Klima bezpośrednio wiej w komorę schowkową tak by masło się nie roztopiło. Ja dostałam za 100 złotych przenośną lodówkę o wartości całych 305 złotych. Małe chłodzone dziadostwo na prąd. Nie warte zachodu. Pocieszę, że nawet w nowym wieśwagenie schowki są podobnie chłodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi