Lewy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I znowu o sekunde szybszy :) Tym razem taki sobie batmobil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 podobne to do Morgana, a trochę też Leoparda przypomina. To jest jakiś anglik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 meganecoupe02, popatrz z której strony jest kierownica :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Podobny do Bugatti Type 57 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no właśnie nie widzę fajery :roll: Widziałem już ten sprzęt jak szukałem do swojej zagadki, ale nie mogę go znów znaleźć :-/ Tak czy siak, odgadnie się 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Morgan, Leopard - nie EDIT: Auto wyprodukowane przez inną firmę, ale wygląda na to, że w jakiś sposób ma powiązanie z Bugatti 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mam :) Talbot-Lago T150 C SS Teardrop Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tak. Dokładnie. Dajesz zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Standardowo daje proste :) P.S. Pozwoliłem sobie usunąć znaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Odpowiedź znam ale nie podam, ponieważ brak czasu na następną zagadkę, jej przygotowanie. Dodam tylko, że nazwa tego czegoś jest dwuczłonowa i jest to B.... I........ :) Tak nawiasem, znałem starszego Pana, który w latach 70 takim pojazdem do znajomych przyjechał z zagranicy, pokonując trasę ponad 1000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Wydaje mi się ze jest to Smyk "Smyk to bodaj najbardziej interesująca i oryginalna polska konstrukcja lat pięćdziesiątych. Dzieło zespołu ze stołecznego Biura Konstrukcyjnego Przemysłu Motoryzacyjnego przez wielu uznawane jest za najładniejsze mikroauto powstałe w powojennej Europie. Zwraca uwagę oryginalną bryłą nadwozia i nietypowymi rozwiązaniami technicznymi. Do auta wsiada się przez uchylne drzwi stanowiące jednocześnie przednią ścianę nadwozia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 BMW Isetta :) eriouswheels.com/1950-1959/1957-BMW-Isetta-300-Red-FA.htm"]http://[ciach]eriouswheels.com/1950-1959/195...-300-Red-FA.htm kolejna, prosta zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Czy to jakaś licencja Fiata Punto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mi to wygląda na mutację opla corsy, ale ten zamalowany znaczek wieje fordem :) Pewnie jakiś turecki wynalazek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 TATA Indica - wydanie pierwsze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi