P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Tak mi się wydawało, że ten tył podobny jest do wartburga, ale nie bardzo dowierzałem że to on :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 pizza, zgadłeś. Tym razem starać się nie miałem zamiaru. kbarann, krótki wątek o volvo wygaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Czekam na propozycje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ZIS 110 z Muzeum Motoryzacji w Otrębusach? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Bronius no musisz tak piątkowy poranek zepsuć :) :) oczywiście że trafiłeś :) Co prawda ze Scenika (nieJaśniepana) robione zdjęcie więc chyba mogę nie uznać..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 nowa zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Reliant Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Reliant Robin :) EDIT: Leman był szybszy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 brawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Leman666, dawaj następna zagadkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja nie wiem co ;P , niech ktoś inny daje zagadkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ok, coś łatwego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 jepp liberty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 pudło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 mnie to na forda wygląda (może explorer?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi