lepper_pl Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no to mam: Minerva-Land Rover link: http://www.legionlandrover.com/phpbb3/view...d0a292456d98996 To ja dam jak zwykle proste i szybkie. Zdjęcie wykonane w Toruniu jak zmierzałem w kierunku rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 FIAT 600 Multipla amochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=14&t=16583"]http://[ciach]amochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=14&t=16583 Foty 2-5 od końca z pod tego linka to chyba nawet ta sama sztuka. (naklejka MAGNETI MARELLI na prawych przednich drzwiach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Faktycznie, widać tam parkuje. Tylko w rzeczywistości autko już podniszczone. Więc czekamy na kolejną zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no to niech będzie następny malutki, 4 osobowy, prawie symetryczny wynalazek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Zundapp Janus 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 To by się zgadzało, Twoja kolej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Co prawda prototyp ale wystawiony publicznie więc chyba może być w tym temacie. Zresztą kolejne proste jak to u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Piękna ta Syrenka, Sport oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ;) Ano piękna. Dla chcących oto parę słów o niej. http://www.eioba.pl/a78721/syrena_sport_na...polski_samochod meganecoupe02, czekamy na kolejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pierwsze lepsze zdjęcie znalezione w necie. Chyba nie było jeszcze: Nie mogę wkleić miniatury :evil: Wklejam link: http://yfrog.com/0wsprzetzj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 zapisz i wrzuć na imageshacka, prosze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Dzięki BARTIG, właśnie z imageshackiem miałem problem. Słaby dostęp do netu mam i to dlatego :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Hansa 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Aby odkorkować temat, podpowiem, że auto produkowane było u jednego z naszych sąsiadów. W odpowiednim czasie posty zostaną scalone. Póki co, ma być widoczny post jako nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wygląda mi to na Tatrę ale pewności nie mam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi