Chess175 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 HUMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Chyba Hummer anorektyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Amerykańskim Willysem zalatuje, ale sądząc po rozmiarach to coś europejskiego. Może jakiś Panzervagen (VW)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Lewy, przeciez ja zartowalem z tym HUMMERem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jasne,że wiem. VW już cieplej. Pezynajmniej terytorialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 fiat :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Niemcy to może jakaś wersja ?NRD owskich terenówek było coś co się nazywało P3 ale miało dzieloną szybę wiec może jakaś inna ewolucja np P4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 A mnie to wygląda na Škoda 973 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 fiatAle jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Fiat Campagniola z pierwszej serii produkcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Si. Czekamy na zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Proszę uprzejmie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Fiat Regata ???? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 nie zdążyłem już znaleźć jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Niestety żadna z powyższych :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi