Marek_07 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Z tym sterownikiem nic nie zrobisz, do wystrojenia tego samochodu potrzebna jest korekta po rpm, której ten sterownik nie ma. Kontrolkę gas można podpiąć rozlutowując ścieżki w liczniku i podpinając tam plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upfullbwoy Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. Planuje zamontowanie instalacji Lpg w Megane II 1.6 16v Kontaktowałem się z http://www.eurogas.com.pl/ i dostałem od nich taką odpowiedź: Rozsadna i najbardziej odpowiednia konfiguracja do w/w silnika to - - komputer stag 300 isa - reduktor zawoli n - wtryskiwacze hana - oraz dodatkowo emulator poziomu paliwa tzw tank foper - zbiornik zewnętrzny 42-47 l Cena 2500zł Co Panowie sądzicie o takiej konfiguracji oraz cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak na moje oko instalacja ok cena też dobra Moje autko zaczęło strzelać na gazie :) czy to parownik się kończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Wszystko OK, tylko jak oni chcą zamontować ten zbiornik zewnętrzny :) Edytowane 31 Maja 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Pewnie chodzi o ten cylindryczny w bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Zbiornik zewnętrzny mocuje się pod autem i ma przygotowane do tego specjalne uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano1990 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam Serdecznie Co myślicie o takiej instalacji do mojej Renault Meganki z 2003 roku 1.6 16v koszt instalki 2600zł stag4eco+red tomasetto+wtryski ac(lub magic jet w tej cenie)+ emulator poziomu paliwa+butla w bagażniku koło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Na stagu eco bardzo ciężko stroi się te auta, ze względu na brak korekt po temperaturze, nigdy nie będziesz zadowolony z jazdy, wtryskiwacze ok, reduktor za słaby do tego auta. Jak chcesz sensownie zamontować koło Krakowa, to znajdź Autogaz Joanna, jak rzucisz moim nickiem to pewnie dostaniesz zniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja mam BRC i to jest to. Wszystko działa, nie mam nijmniejszych problemów. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano1990 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No właśnie co do BRC to też myśle o sequent 24, sporo ludzi mówi że bardzo dobrze chodzi autko na tej instalacji. Ciekawi mnie po jakim Czasie następuje przełączenie gazu w okresie zimowym?? a co do tego serwisu Joanny to dobry jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Najszybciej na gaz przełączy się lpg tech z dostępnych aktualnie instalacji. BRC jest dobre, ale nie wiele jest dobrze zamontowanych reszta wrzucone. Piotrka znam i wiem, że robi dobrą robotę, stroi w porozumieniu z człowiekiem który ma hamownię i robi bydlaki po 500 koni. Także kosiarki gazuje na deser :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano1990 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Marek_07 Powiedz mi jeszcze, czy Ty montowałeś w tym serwisie Joanna LPG?? Jak tam z cenami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja montowałem swoimi rękami, z cenami, jest drożej niż w okolicy, ale za cenę spokojnego snu i długiej bezobsługowej jazdy-warto. Pozdrów Piotrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano1990 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Rozważam jeszcze montaż BRC sequent 24 w firmie Mexol przy Rondzie mogilskim Cena 2700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkowski Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 A ja polecam Stag 4 + reduktor tomasetto alaska at-09 + emulator poziomu paliwa. Montaż odbył się we Wrocławiu, jestem z instalki bardzo zadowolony. Polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi