19Urban94 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 SoundWave życzę szybkiego powrotu do zdrowia... Mnie denerwuje ból ucha... :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Rozumiem wasze zdenerwowanie ale na forum proszę CENZURALNIE się wysławiać :evil: To dopiero jest wnerwiające - upominać bez końca wnerwionych :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 wczoraj dziura przy dziurze na drodze krajowej :evil: dziś śnieg pada i pada, plany na dzisiejszy dzień mi zepsuł. Pisałem wyżej że ma być cenzuralnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny.rac Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgubilem numerek do szatni w clubie we wrocku i ktoś mi kurtke ukradl ( a w niej mp3 i czapeczka) i 300 zl w plecy ... i trzeba bylo kupic nowa kurtke zimowa i nastepne 200 zl w plecy ... :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 hmm, kilka dni temu na skrzyżowaniu w Katowicach , nagle zapaliła mi sie kontrolka silnika i wszedł w tryb awaryjny. Na szczęscie byłem w pobliżu serwisu Pietrzeka na Załężu i dokulałem się. Diagnoza wykazała padniętą cewke, i zalany czujnik położenia wału . Do tego czyszczenie przepustnicy i tak oto lekką ręką zostawiłem w serwisie 1107 zł. :evil: _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ktoś się nie bał i zabrał obie lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej :evil: . Nie wiem kiedy, a dowiedziałem się dzisiaj na przeglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 BYK_83, co jak co, ale kradzieże są najgorsze... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 hmm... mnie ostatnio zdenerwowała bryłka lodu która uderzyła w plastik przytrzymujący filtr paliwa i śnieg który go później szarpnął wyrywając wężyk przy pompie paliwa przez co straciłem 10 litrów benzyny i zyskałem zapach Pb 95 we wnętrzu samochodu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 http://img218.imageshack.us/gal.php?g=p1010377h.jpg :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Taki manewr z czujnikiem cofania :shock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Nie... taki manewr wykonał passat swoim pyszczkiem Ktoś wie jak bardzo szczegółowy musi być rysunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Chodzi ci o szkic zdarzenia? Zgodnie z tym co zażyczy sobie ubezpieczyciel czyli coś takiego - "Dokładny opis położenia pojazdu w chwili kolizji / wypadku z uwzględnieniem zastosowanych w miejscu zdarzenia znaków drogowych (poziomych, pionowych, sygnalizacji świetlnej), wskazać kierunek pojazdów w chwili zdarzenia (strzałkami)". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a mnie wczoraj zdenerwowal koles ktory u wulkanizatiora zmienial mi opony(z lenistwa pojechalem znajomy to tanio wyszlo za piwo) zle dokrecil kola. podczas jazdy cos sie tluklo. dzis rano podchodze do samochodu odkrecam dekieli od alu a tam 3 sruby prawie cale wykrecone... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Śnieg za oknem... Brrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zostawiłem uchyloną przednia szybę a całą noc padało. Chlip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi