Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Co Was ostatnio wkurzyło?

knq

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj wsiadłem do Megi po wczorajszym i dzisiejszym deszczu. Odpalam, ruszam, hamuję, a woda mi się przelewa spod siedzeń po podłodze :shock:

Okazało się, że prawdopodobnie mam nieszczelne kanały odprowadzające wodę z rynienek przy szyberdachu i deszcz który wpadał w owe rynienki, przelewał się do wnętrza auta po słupkach bocznych... ale masakra... :-/ Jutro rano biorę się za tę usterkę, bo dzisiaj ponad godzinę wylewałem wodę z wnętrza...

dekielki były na kluczyk... tylko cham wyrwał cały dekiel (łamiąc go) bo część została razem ze śrubą... najgorsze jest to, że to nowy model felg i z dekielkami może być problem... kurcze za ładny stał to teraz przez 1 felgę jest oszpecony. Człowieka krew zalewa...

Mnie wczoraj wkurzyło to, że mój samochód odebrany od mechaniora przez szwagra, i jak on jechał wszystko ok. ja ledwo wczoraj ruszyłem i chyba nowy wydech napierdziela w podwozie, na każdym wyboju.... Dziś szwagier znowu zawiózł auto do mechnaiora...normalnie szlag by trafił...;]

Patologia z Płocka mnie wkurzyła, banda idiotów znęcających się nad małymi kotami. Kotkę rozjechał samochód, a kociaki zostały same na ulicy, kopane przez kretynów :evil: Tylko łapy połamać za coś takiego. Kociaki w trakcie rehabilitacji, bardzo ładne swoją drogą, ale zastraszone niemiłosiernie.

Druga sprawa, dzisiaj w Płocku, imprezy masowe: ESKA i mecz. Paranoja żeby takie coś robić tego samego dnia, miasto zakorkowane i niech ktoś mi powie:

kibole.th.jpg kibole2.th.jpg

Kto płaci za mobilizację policji na meczach? Tu na zdjęciach widać kilka radiowozów, kilkudziesięciu funkcjonariuszy z pałami, a to tylko jedno skrzyżowanie. Wracając z Łodzi już w Łącku na stacji policja wyłapywała wyrywkowo auta do kontroli. Jak się bydło* nie potrafi zachować, to należy izolować z dala od społeczeństwa.

*- słowo celowo użyte, nie obrażam kibiców, tylko tych pseudo niewyżytych palantów.

Bałwan który jechał pi.....ym Golfem w TDI-ku który podczas wyprzedzania dał po garach żebym go nie wyprzedził a z naprzeciwka pokazało się autko , musiałem przyhamować bo bałwan nie pouscił , 55% ludziom co mają TDI powinno się zabrac prawko

Zdjecie na fotoradarze, staż miejska schowała sie za krzakami tuż za zjazdem z średnicówki :evil: Cena nowej półosi do Maganki w sklepie 500zł, na allegro na szczęście są po 200 :roll: