Dziambel Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Urwał mi się tłumik środkowy :evil: i musiałem po omacku, w prowizorycznym kanale go odkręcać, bo mi o ziemie charatał. Jutro o 5 rano wszyscy na osiedlu pobudzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Pogoda kiepska a korki na Hel jak były tak nadal są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendzony Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Pseudo elektryk,który chciał mi silnik rozebrać bo łapie jakieś lewe powietrze (Notabene poradziłem sobie w końcu z dławieniem silnika przy dodawaniu gazu-powód cewka. I nie zgodzę się z opinią,żę cewki DENSO są niezniszczalne gdyż taka właśnie mi padła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 wendzony, kupuj Beru ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendzony Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 właśnie taką założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 spaliła mi się żarówka i wcale nie mam ochoty się zabierać za jej wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sprzedałem moja Megi za 2500 PLN, była już zgnita (mechanicznie jak najbardziej OK) i nie opłacało mi się jej naprawiać u blacharza bo właśnie wyjeżdżam na pół roku do Chin na delegację i nie miałbym nawet gdzie autka zostawić bez dodatkowych kosztów Pocieszajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 SoundWave, pewno kupisz jakąś nową po przyjeździe to i nią się zajmiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Teraz to chyba powinniśmy pocieszać nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 SoundWave, to my raczej będziemy czekać na foto relacje z chin, jak samochody wyglądają , jakieś ciekawostki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Teraz to chyba powinniśmy pocieszać nowego właściciela :) A mnie zdenerwował Lalunio w Golfie z 2m anteną cb , który zajechał mi drogę i jeszcze się rzucał :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W sobotę w Ostrowcu Świętokrzyskim cofając zawadziłem o Vectre przez nieuwagę :-( Opel pogięty cały błotnik, Meganka lekkie zarysowanie czarnej listwy zderzaka :roll: Prawdopodobnie poleci trochę zniżek z OC :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Debil, co mi dzisiaj na rondzie wjechał przed maskę wymuszając pierwszeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 pękły mi amortyzatory na trasie ... obydwa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 pękły mi amortyzatoryczas pomyśleć o jakiejś diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi