rakus145 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Od dłuższego czasu gdy jest bas to tylni głośni trzeszczy. Jest to odgłos jak by uderzał w osłonę. Mam w aucie skórę i moje pytanie brzmi: Jak ściągnąć pokrywę tego głośnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 jaka wersja?? 3D czy 5D tu masz link do sposobu demontażu: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1036&...sc&start=40 doł strony i nastepna szczególy demontażu w 3D moge opisac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie mam pojęcia jaka wersja :-/ Ale nie znalazłem w tym linku sposobu demontażu tylniego głośnika :-?. Z tym ja z przodu tego nie słyszę ale jak ktoś z tyłu siedzi to mówi, że coś drga w głośniku jak by uderzał w osłonę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 chodzi mi o to jaka wersje samochodu masz 3drzwi czy 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mam 5 drzwiowe. megane 2 sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 zatem aby dobrac sie do głosnika musisz zdemontować obicie drzwi bocznych. glosnik jest montowany na 2 śruby. aby odrecic sruby potrzebujesz srobokret torx rozmiar 20. (dostepny w castoramie za ok 8zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No Tylko ja mam skórę :-/ . A jestem na 50% pewny że uderza w osłonkę. Zobaczę jeszcze może można jakoś tą skórę w całości ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedric Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Siemka mam pytanko co do tych tylnich głośników , bo siatka w boczkach jest i widać coś za nią ale nic nie słychać szukałem podłączenia tych głośników ale nic nie znalazłem :/ jak one są podłączone ?? do głównej kostki czy muszę ich lepiej poszukać (kabli) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi