wiertus Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 podczas deszczu parują szyby problem znika po załączeniu klimy na normalnym nawiewie małe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 A filtr kabinowy kiedy był wymieniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale co w tym dziwnego, że szyby parują w czasie deszczu :) To normalne zjawisko; poczytaj wilgotność względna, punkt rosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja wożę pochłaniacz wilgoci i mi nic nie paruje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 problem znika po załączeniu klimy na normalnym nawiewie małe efektypo to między innymi masz klimę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiertus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 pochłaniacz niezły pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalj25 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 miejsce położenia: w nogach pasażera od strony wewnętrznej (uważaj nie połam zaczepów klapki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 podczas deszczu parują szyby problem znika po załączeniu klimy na normalnym nawiewie małe efekty Jakie filtry kabinowe stosujesz. Ten efekt będzie zależał od jakości (papierowości-przepuszczalności) filtra. Sam widziałem różnicę polegającą na użyciu różnych materiałów pomiędzy filtronem a oryginalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Filtron masakra, coś im nie wyszedł. Tez się na nim zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi