Endi85 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam poszukuje centralki alarmu do mojej megi 96r. alarm standard Cobra. Mam wszystko za montowane czujniki, kable, syrenke tylko brakuje mi centralki gdyż poprzednia właścicielka z niewiadomych mi powodów poprostu ją wywaliła bo coś tam... Da się do gdzieś dostać czy musze kupić wszystko od nowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Napisz jaki to ma być model bo było co najmniej kilka modeli alarmów Cobra montowanych przez dealerów Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 na syrence pisze Cobra 5370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To nie wiem czy nie lepiej Ci bedzie zmienic alarm, bo 5370 to juz dosc stara i uboga centralka. Z reszta podejrzewam ze Cobra ma jakies standardy, i bardzo mozliwe ze kupujac inna centralke (nowsza) bedziesz w stanie podpiac Twoj stary osprzet (czujniki, syrene, itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 wsumie to kable sie nie zmienia i immobilajzer tez to czeka cie tylko kupno centralki alarmowej to jest koszt w granicach 80 -120 zl spokojnie znajdziesz na allegro potem popodłączac i gra i buczy. powodzenia w instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 hmm szukam szukam i nigdzie nie moge znależć nigdzie w necie.... mam pod blokiem kolesia który się tym zajmuje popytam w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo-18 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam mam autko megane coupe 96 rok i w nim alarm fabryczny czy ktoś mi może napisać gdzie jest w nim ukryta centralka alarmu alarm fabryczny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja mam takie pytanie -Gdzie znajduje się centralka zamka centralnego w Megi PH2(coupe). Pytam ponieważ muszę się w nią wpiąć zeby zamontowac autoalarm. Będę wdzieczny za pomoc. Jesli ktos moze zapodac linka do tematu gdzie jest opisane gdzie ona sie znajduje to bardzo prosze-ja niestety na tym forum nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja nie podłączałem okablowania do centralki tylko wszystkie potrzebne przewody znalazłem na konsonli centralnej dochodzącej do przycisku. opisane to zostało na forum. są tam przewody zamknij/otwórz/zasilanie/masa/ i zasilanie po światłach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 [Cięcie] no tak ale jak zamykasz z tego przycisku na konsoli srodkowej to jest taki problem ze sie lampka niegasi ani niezapala jak otwieram. A chodzi o to zeby bylo tak jak przy uzyciu seryjnego centranego zamka. A jesli móglbys podac linka do tematu gdzie to zostalo opisane to bede wdzieczny poniewaz ja tego niemoge znaleźć. A jesli ktos wie i moze mi powiedziec gdzie jest ta centralka to caly czas by mi sie to przydalo... Cały czas mówię o Phase 2 Dołączyłeś wczoraj - kliknąłeś akceptację regulaminu a co za tym idzie jego znajomość Nie rozumiem tylko dlaczego go łamiesz :P :P Na forum można pisać z polską czcionką - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi