jurekjurek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 koledzy mam pytanie kupiłem scenic rok 2000 po lifcie 16 16v po wypadku ,komputer został mocno uszkodzony i teraz mam problem jedni twierdzą że musze kupić tylko komputer i wprowadzić auto do elektronika ,a następni twierdzą że kupić pomputer z kluczykiem od kompletu i sam dam rade podłączyć i jeszcze jedno czy od wersji angielskiej pasuje czy misi być krajowy.dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja wymieniałem komputer żeby działało musisz a) kupić komputer i dać do kogoś kto wykasuje ci immo ja dałem 300 zł za wykasowanie i 200zł za komputer ale komputer musi być o takim samym kodzie (ja kupiłem z anglika) :) kupić komputer , UCH .stacyjkę z czytnikiem immo , kluczyki - wszystko z jednego pojazdu może być anglik . (kpl widziałem za 500zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekjurek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 sprawa okazała się bardzo prosta,znalazłem dobrego i uczciwego elektryka [co nie jest łatwe]kazał przywieść kompa wejżał i stwierdził żę to małe piwko,kazał kupić kompa tej samej firmy w moim przypadku to sirius 32,powiedział że reszta numerów go nie interesuje ani model ani poj.silnika,ani inne,kupiłem za 150 zł zawiozłem a on podłączył i coś postukał w klawiature laptopa i powiedział żę musi być o.k,koszt to 100zł,trochę mnie to zaskoczyło bo po odwiedzeniu innych warsztatów problem był wielki no i strasznie drogi,ale komuś trzeba zaufać .po powrocie do domu podłączyłem do auta i miłe zaskoczenie wszystko o.k. autko pali i wszystko działa,nie ma rzeczy nie możliwych potrzebny tylko odpowiedni człowiek znający się na żeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi