pawelp2008 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam. Niestety program Assistance założony na forum nie działa. Mam taką propozycję by podać trasę i termin jaką będzie się jechało a osoby, które w razie czego mogłyby pomóc, podawałyby kontakt do siebie na pw osobie zainteresowanej. Moja trasa na początek; 11.07 Kraków-Olkusz-D.Górnicza-Częstochowa-Łódź 12.07(4.30 rano) Łódź-Konin(A2)-Inowrocław-Bydgoszcz-Sępólno Krajeńskie-Człuchów-Biały Bór-Koszalin-Dźwirzyno W sumie 740 km. Jeżeli ktoś jest chętny by w razie kłopotów pomóc, proszę; PW z nr tel., nick, i lokalizacja. Pozdrawiam i czekam na chętnych. EDIT; Proszę o umieszczanie w temacie tylko informacji o trasie i terminie Proszę nie dodawać komentarzy a informacje o chęci niesienia pomocy prosze kierować do zainteresowanych na PW. [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-06-27, 20:02 ] OK, w ramach eksperymentu by zobaczyć jak to zadziała, popieram inicjatywę. Postaramy się jednak jakimś sposobem reanimować poprzednia akcję. Miała swoje plusy, niestety nie każdemu userowi pasuje cały czas przesiadywanie na forum. Easy robił to z własnej woli i społecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 pomysł myślę że super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Mam taką propozycję by podać trasę i termin jaką będzie się jechało a osoby, które w razie czego mogłyby pomóc, podawałyby kontakt do siebie na pw osobie zainteresowanej. Proszę nie pisać postów w stylu ja pomogę, fajny pomysł. Będziesz jechał/a to podajesz trasę i czekasz na PW z chętnymi do pomocy na trasie Twojego przejazdu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Moja trasa: 03.07 Łódź - Toruń - Gdynia 05.07 powrót Zgodnie z zasadami proszę o info na PW. Jeśli ktoś może polecić nocleg w Gdyni lub okolicach będę wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 I ja, Augustów -Warszawa - Katowice - Knurów. 05.07.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To i ja sie dołączę 11.07 jade z Konina przez Łódź do Warszawy na Okręcie i powrót Zgodnie z zasadami proszę o info na PW. z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Data: 19.07.09 Trasa: Bydgoszcz->Konin->Łódź(wjazd od strony Strykowa),postój w McDonald na ul. Rzgowskiej jak dobrze pamiętam(koło stacji benzynowej)->Piotrków Trybunalski->Końskie->Skarżysko Kamienna->Ostrowiec Świętokrzyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Data 23.07.09 Pomorie, Bułgaria-(Sofia) ->Serbia (Belgrad)->Węgry (nocleg w Szeged),Budapeszt ->Słowacja (Brno)->Czechy granica w Boboszowie->Polska (Wrocław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 myśle , że dużo prostszym rozwiązaniem jest wymienić się numerami telefonów kolegów z forum z 3-4ch regionów Polski. W razie awarii SMSik i wpiszą prośbę o pomoc w takim to a takim m-cu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Data: 13.01.10 Trasa: Bydgoszcz->Inowrocław->Strzelno->Konin->Łódź(wjazd od strony Strykowa)->Piotrków Trybunalski->Żarnów->Końskie->Skarżysko Kamienna->Ostrowiec Świętokrzyski Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jak wygląda cała ta trasa, czy jest przejezdna. W razie czego proszę pisać na maila: [email protected] (w telefonie szybciej sprawdzę maila niż PW na forum) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 noc 15-16.01 Kraków-Pomorze (Puck) powrót raczej nocą około 29-31.01 ale to jest trudny temat do ugryzienia - jak zrobić dobry assistance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitoo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak byłem w corsaclub.pl to założyliśmy temat z listą województw i każdy chętny wysyłał PW do autora tematu z nr. tel. i województwem i był dopisywany do listy. Ale na ile to w praktyce komuś się przydało nie wiem. Ja wybieram się w sobotę 16.01 w trasę Kraków - Rzeszów - Korczowa - Lwów i w sobotę 23.01 z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Lukas.s Końskie : na dziś : drogi główne w zasadzie czarne, na części leży trochę śniegu ( uwaga na odcinek Żarnów - Końskie - z reguły najgorzej utrzymany odcinek drogi w okolicy, przy tym dość kręty, z dużą ilością ostrych łuków (!) i sporo miejscowości. Fotoradarów nie ma na odcinku Żarnów - Końskie, na wylocie z Końskich jest jeden następny przed Skarżyskiem. Uwaga w Skarżysku - po przebudowie skrzyżowań z drogą nr 7 trzeba uważnie przyglądać sie drogowskazom, żeby nie zabłądzić, w dwóch miejscach trzeba skręcić w stronę odwrotną do wskazywanej przez rozum i navi. Teraz - 1,5 * , prószy śnieżek. Na poboczach leży śniegu miejscami do 30 cm. Parkowanie w miejscowościach w zasadzie niemożliwe ze względu na nagarnięte zwały śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Żarnów->Końskie Radzę uważać, parę razy miałem niezbyt spodziewany "drifting" na łukach przy bardzo niskiej prędkości, kilka łuków po prostu źle wyprofilowanych. Jeśli na drodze będą chociaż minimalne ilości śniegu to nie radzę przekraczać 40kmh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja jutro będę sie kierował od granicy w Boboszowie(Międzylesie) przez Kłodzko,Ząbkowice,Dzierżoniów,Świdnicę,Strzegom,Jawor,Legnicę,Lubin do Głogowa.Może userzy z okilic podpowiedzą jak trasa wygląda? Z góry dziękuję B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi