mpzajas Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 U mnie wspomaganie działa , nie wyświetla natomiast żadnych komunikatów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenom44 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Czy podczas ustawiania zerowego kąta wyświetlają się jakieś komunikaty? W scenicu II pH I i megane II pH II nie udało mi się tego zrobić. Obydwa samochody mają 1,5 dci i nie mają ESP. Czy to może mieć ze sobą związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ja ustawiłem kąt zerowy za pomocą programu Nacięcia. Miałem przy kierownicy na wprost -1,7 stopnia. Teraz mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteqpl Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Hej, U mnie podobny problem. Pacjent Megane III 1.5 Dci 2013r. Grandtour. Kierownica „ucieka” w lewą stronę, pracuje skokowo. Dłuższa jazda to udręka w związku z ciągła korektą toru jazdy. Żadne z powyższych niestety nie pomogło. Zawieszenie, geometria itd. wszystko zrobione. Dziś auto podpięte pod komputer - błąd eps/czujnik kąta/czujnik kąta skrętu - nie skalibrowany. Niestety osoba, która odczytała błąd nie podjęła się tematu kalibracji. Czy mogę prosić o podpowiedz gdzie mogę to zrobić na terenie Poznania? Wybaczcie, ze mój pierwszy post i proszę o pomoc, ale rozkładam już ręce w związku z tym tematem. Pozdrawiam Edytowane 15 Lutego 2023 przez wojteqpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Kiedyś była procedura, że kręci się kierownica do oporu w jedna strone, w drugą i potem ustawia na środku dla megII, ale to już tak dawno było, że może coś pomieszało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi