EnD Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Czy zderzak przeznaczony do MIIphII 'podejdzie' bezproblemowo do wersji MIIphI, czy też może mocowania i kształt zderzaka to uniemożliwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 podchodzi ale poczekajmy na wypowiedź innych. Ale pamiętaj że lampy nie podchodzą trzeba z wersji po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Inny ksztalt Reflektorow ... - NIE podejdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Z reflektorami tylko, mam przód i tyl od PHII a auto z 06.2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oak Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 zgadza sie podejdzie pod warunkiem ze wymieni sie reflektory przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jako że ja mam przód od PhII to pozwolę sobie zabrać zdanie. Trzeba zmienić lampy razem z ślizgami, zderzak ma takie same mocowania co PhI więc kombinowania nie ma, oraz co najważniejsze język od zabezpieczenia maski bo w PhII jest dłuższy o około 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi