thomaskce Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam, Chce wymienic wszystkie tarcze w mojej megi. Prosilbym o rade jakich firm unikac a jakie polecacie. Najbardziej interesuja mnie tylne gdyz juz slychac ich tarcie i jakis element ukl hamulcowego. Szukam samych tarcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 jak wymieniasz tarcze to i klocki również wymień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 polecam z autopsji krajowe Mikody. http://www.mikoda.pl/public/start.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 100 za tarcze ? tanio cos. Ktos jeszcze mial do czynienia z tymi tarczami ? klocki również wymień Wymienie ale to juz w serwisie po znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja miałem do czynienia, i twierdzę, że były beznadziejne. Po 3tyś km do wymiany. Informacja z 2005 r. Dałem wtedy 150zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ja pokrzywiłem Juridy i to w specyfikacji "D", Brembo a Mikody przelatały 35000km i auto sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi