Joel Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam od jakiegoś czasu na pełnym skęcie w prawo lub w lewo mam specyficzny dźwięk taki jakbym tarł gumę o gumę nie wiem co to może być. Słychać to gdy się kręci kierownicą ale dopiero na końcu skrętu. (to nie są opony sprawdzałem na różnej powierzchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joannas Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam, mam to samo. Czy ktoś spotkał się z takim uszkodzeniem i może nam pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 przegub bardziej, a dokładniej gumowa osłona, możliwe że rozerwana po prostu - też mam to samo - przy maksymalnym skręcie w prawo jest taki dźwięk dziwny, pewnie o to samo chodzi. mechanik powiedział że tak może być no to jeżdżę:F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joel Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 nie pisałem na forum ale niestety okazała się to maglownica ;) za regeneracje zapłaciłem 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi