P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Na serwerze PIKUR-a umieściłem skan oryginalnej instrukcji Megane Scenic (1999) dla tych co nie wiedzą ftp.pikur.digi.pl u/p: renault katalog Manuale Z przeglądarki to będzie ftp://renault:[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ja też tam dzisiaj wgrałem instrukcję, którą wcześniej udostępniałem na "www". Megane I faza II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Marcin__ Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Wielkie dzięki za obie instrukcje :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ostatnio wrzuciłem tam zeskanowaną instrukcję do Megane II 3d + obsługa radia i różnice w instrukcji do grandtoura. Znalazłem tam też instrukcję serwisową (i to po polsku ) do Megi II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo24 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witam zakupiłen wczoraj samochód reno megane clasic z 97 roku. silnik 1,6 16V nie posiada instr. polskiej mógłbym prosić spakowaną na poczte??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witam zakupiłen wczoraj samochód reno megane clasic z 97 roku. silnik 1,6 16V nie posiada instr. polskiej mógłbym prosić spakowaną na poczte??? pozdrawiam Czy 16V nie były montowane od 99 roku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 tez mi sie tak zdaje... moze na zachodzie byly wczesniej (???) u nas na koniec '98 byly 8V. moze ricardo mial zrobionego swap'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1977 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 panowie jak mam otworzyć te pliki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Normalnie ;-) Wchodzisz tam i ciągniesz - są to pdf-y albo zapis na dysk albo otwarcie. Wlazłeś w manuale i wybrałeś co trzeba Oczywiście aby to przeglądać musisz mieć zainstalowanego Acrobata lub coś innego co czyta pdf-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amordarska Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam serdecznie wszystkich, czy ktoś mógłby mi pomóc, potrzebuję instrukcje obsługi do renault megane II. może ktoś zna stronki, linki gdzie można to znaleźć.pozdrawiam Wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 zamiast pytac... warto poczytac! np juz pierwszy post w tym temacie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygisk Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witam wszytkich Jestem użytkownikiem meganki II grantour 1,6 16v 2003r. wersji privilage lux. Mam male pytanko chodzi mi o komunikaty wyświetlane na wyświetlaczu komputera pokładowego sa po angielsku i niektórych nie za bardzo rozumiem. W instrukcja umieszczonych sa ale po francusku jak ktośby mógł je wrzucic z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysio42 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam Pomimo rejestracji na forum nie mam możliwości ściągnięcia plików z ftp://renault:[email protected] . Widzę różne katalogi np. Manuale, ale nie mogę wejść do tych katalogów. Czy ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam Rysio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam! FTP jest niezalezne, tzn. dostep do niego nie jest uzalezniony od rejestracji na forum, FTP nalezy do PIKUR'a ( http://www.klubrenault.pl/ ). Jesli dostep z poziomu przegladarki stwarza problem, prosze sprobowac za pomoca total commander, badz innego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysio42 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam Dziękuję za podpowiedź, Firefox nie dał rady ale poczciwy stary Internet Explorer poradził sobie. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam . Rysio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi