Krzychu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 W związku z ogromnym wzrostem liczby odwiedzających nasze forum planowana jest migracja na inny serwer. Migracja pozwoli udostępnić bez przeszkód dodatkowe miejsce na instrukcje, manuale i inne tego typu rzeczy, a forum będzie dysponowało ogromną ilośćią transferu miesięcznego. Przenoszenie wymaga niestety sporo czasu i rodzi utrudnienia, jednak moim zdanie warto się trochę przemęczyć. Utrudnienia w funkcjonowaniu forum mogą wystąpić do 15.07.2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Krzychu, cel uświęca środki ;-) . W imieniu moim oraz kilku innych pozwolę sobie powiedzieć: Dzięki :D Oby się obyło bez komplikacji :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ciekawy pomysł. Jakby (odpukać) były jakieś problemy z przenosinami, służę swoją pomocą w zakresie wiedzy informatycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 po wysłaniu posta pojawia się komunikat, post się pojawia. "Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data " Edit: :-/ po wysłaniu tego się nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 @up - mam wrażenie że jeżeli ktoś śledzi dany temat to mail nie może być do niego wysłany z informacją o odpowiedzi, i gdzieś zapewne nie działają poprawnie maile z forum - ale to tylko moja teza;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zauważyłem że wyszukiwarka nie znajduje wszystkich tematów. Np wpisując słowa: "co dziś autka", "koszty eksploatacji" wyskakuje: "Nie znaleziono postów spełniających tratata". Piszę o forumowej, starej szukajce. Googlowa wyszukiwarka coś tam znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja myślę, że nikt przez ten czas, kiedy będą wprowadzane zmiany, nie będzie miał żadnych pretensji w związku z pewnymi utrudnieniami w korzystaniu z forum. Oby tylko wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 rectosei, ale zamiana serwera nastąpiła już wczoraj :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Dlatego teraz trzeba prostować co nie funguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi