Dave Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 tym bardziej ze podswietlenie calego auta jest bursztynowe, takze podswietlenie indiglo na niebiesko moze niewspolgrac, dlatego jestem ciekaw jak to wyjdzie zamontowane ;-) Ja i tak czaje sie na chromowane ringi :D Jak bede mial czas to sobie zamontuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 podświetlenie oczywiście jest do wyboru w czterech kolorach Ja wybrałem kolor biały pod koniec tygodnia jeśli odbiorę zegary bo przecież zamówiłem :D zobaczycie efekt!! Jeśli tylko znajdę czas na założenie Ale zdjęcia i tak będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Mnie sie bardzo podobaja i bym tez zamówił pewnie w nastepnym miesiacu tylko jest problem ja niemam obrotomierza lecz zegar niestety i to juz dlamnie odpada :D Ale bardzo mi sie tez podobaja takei zegary super sprawa i nawet jest mój kolor zielony :D dave a co za problem wyjac pelkse bursztynowa i włożyc białą. Jaqk dlamnei to rzaden problem pare godzin i juz gotowe. Ale do takich przeróbek trzeba miec czas checi no i trzeba to lubiec robic :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no wlasnie, trzeba miec czas... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Też się zastanawiam nad tymi tarczami, ale jakoś ten wzór do mnie nie przemawia :/ Zastanawiam się czy zrobią inne wzory i kolory :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 chłopaki a po co chcecie plexe wyciagac przeciez te zegary maja wlasne podswietlenie "indiglo" standartowe podswietlenie jest wtedy zbedne warto wtedy pomyslec nad tym zeby wskazowki byly czerwone wtedy mialo by to fajny efekt choc nie pomiem wzornictwo tej firmy nie rzuca na kolana. choc cena zadowalajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Z tego co idzie wyczytać, to jest możliwość przesłania własnego projektu i oni go wykonają. Co do ceny to się zgadzam, nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Za jakies 110 pln moga wyslac czyste tarcze bez zadnego wzoru,wystarczy wyslac im skan wlasnych tarcz zeby mieli wymiary (do megi juz chyba nie bedzie to potrzebne),potem wystarczy tylko zrobic tarcze wedlug swojego projeku,wydrukowac,skundlic z czystymi indiglo i zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Jakby sie dalo zamowic bursztynowe podswietlenie (takie jak w serii) to moze bym sie skusil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Na stronce wyczytalem, ze maja do wyboru tylko 4 kolory (niebieski,zielony,seledyn,bialy).na dobra sprawe ja nie widze sensu wkladania indiglo w bursztynie.w mojej zegary swieca sie ladnie i rowno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Chodzi mi o to ze chialbym miec inny wzor tarcz (wlasny projekt) ale nie chialbym zmieniac podswietlenia w calym samochodzie :D Ewentualnie zmienie sobie podswietlenie wszystkiego na bialo, bo jakos niebieski do mnie nie trafia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Easy, to wymien tylko folie! :D ja tak zamierzam zrobic. ze mam teraz wiecej czasu, to wreszcie koncze projekt :D potem to tylko wydrukowac, byleby tylko jakos bardziej profesjonalnie. http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=32114#32114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jak pisałem wcześniej zamieszczam zdjęcie zegarów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jak to w nocy podświetlone wygląda? jak kasujesz licznik dzienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no i tu jest gryps bo firma moman zapomniala zrobic otworu montazowego do słupka, nie chciałem odsyłać tracic kase na przesyłke itp więc zrobiłem to na własną ręke i wyjąlem ten słupek. Oczywiście już to poprawili jak do nich napisałem. Cóż moja strata!! W nocy świecą miodzio może strzele jutro parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi