Niki Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, mam pytanie czy może ktoś miał podobny problem i wie jak naprawic klimat. Od dosc dawna nie działa mi klima. Napełniam gazem ale po 2-3 tygodniach cały gaz ucieka. Układ był sprawdzany na szczelność w serwisie Renault z barwnikiem i wyszło że to skraplacz. Wymieniłam.. Minęły 3 tygodnie i znów to samo! A przecież na dworzu jest coraz cieplej. Proszę kogoś o poradę, może ktoś miał też doczynienia z przeciekiem w dziwnym miejscu, bo serwis nie potrafi tego znaleźć. Z góry dziękuje za jakiekolwiek podpowiedzi. Niki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jedź do ASO z reklamacją niech szukają. Zapłaciłeś za naprawę auta? Naprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi