zires Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 probowalem znaleźśc coś na forum ale bez skuteczne. Mam problem tylko nie wiem czy to pompka spryskiwacza czy może same koncowik spryskiwaczy. po psiknięciu leflektorow płyn ze spryskiwaczy wycieka przez końcowki spryskiwaczy proszę o pomoc co może by uszkodone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie obraź się @zires, ale leflektorow mnie rozwaliło. Myślę, że chodziło Ci o reflektor. A co do spryskiwaczy to spróbuj zdjąć przewód z końcówki sprysk. i sprawdzić jakie mocne jest ciśnienie bez końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zires Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 po zdjęciu przewodu z koncowki płyn caly czas ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ale czy po zdjęciu przewodu i włączeniu sprysk. płyn wytryskuje pod ciśnieniem? A poza tym spróbuj przedmuchać końcówki sprysk. kompresorem-może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Do wymiany same końcówki spryskiwaczy, miałem tak samo w poprzednim aucie, i po wymianie końcówek pryskało aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin12345 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 kolego mam ten sam problem . Nalewam płyn do spryskiwania lamp a on ucieka (sączy się) przez spryskiwacze i po godzinie płynu nie ma. Jak sobie z tym poradziłeś????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Cóż, temat archiwalny, myślę jednak, że problem związany jest z pompką spryskiwacza. Od tego bym zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin12345 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 wiem że temat archiwalny ale może ktoś rozwiązał ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi