zibi Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam! Jestem poczatkujacym forumowiczem i mam pytanie czy mozna regulowac wysokosc brania sprzegla w megane II Moje bierze dosc wysoko . Pozdrawiam zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja tez jestem ciekaw? Sam bym sobie ustawil, zeby nizej bralo! Zibi - a zawsze bralo ci za wysoko? Moze ci sie po prostu konczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam ! Autko ma 70 tys jezdzone delikatnie sprzeglo od poczatku wysoko.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 U mnie tez od zawsze wysoko. Teraz mam nowiuskie (tlumiki drgan byly w slabym stanie) i dalej to samo. To jak wie ktos, czy jest regulacja, czy jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam! Czy nikt na tym forum nie wie jak dziala sprzeglo w meganie II ? czy to mozliwe? Pozdrawiam Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi